Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Καλαμπάκα: Ξυλοκόπησε άγρια συγχωριανό του και μετά απειλούσε με αυτοκτονία [εικόνες & βίντεο]

Με ισχυρά χτυπήματα στο κεφάλι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ένας 56χρονος επιχειρηματίας από τη Βασιλική Καλαμπάκας, έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από 58χρονο συγχωριανό του.


Η υπόθεση εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ένας 58χρονος άνδρας πήγε στην επιχείρηση του 56χρονου και άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι.

Θεωρώντας μάλιστα ότι τον είχε σκοτώσει, ο δράστης πήγε σπίτι του και αφού επικοινώνησε με δημοσιογράφο τοπικού site και ανέφερε ότι μόλις είχε κάνει φόνο, είπε ότι ήταν έτοιμος να αυτοκτονήσει πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του.



Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έπεισε τον δράστη να απομακρυνθεί από το μπαλκόνι του και στη συνέχει τον συνέλαβε.

Ωστόσο, ο 56χρονος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου και νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Πρόκειται για έναν ασφαλιστή, του οποίου η κατάστασή είναι πολύ σοβαρή και εξετάζεται από τους θεράποντες ιατρούς η περίπτωση διακομιδής του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο 58χρονος δράστης έχει οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, ενώ τα αίτια της επίθεσης ήταν προσωπικές διαφορές επαγγελματικής φύσεως.



Πηγη: meterora.gr. trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις