Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Νέο σόου Πολάκη με φωτογραφίες στο χειρουργείο του νοσοκομείου Ζακύνθου

Για «νέο σόου Πολάκη τύπου Σαντορίνης» κατηγορεί η ΠΟΕΔΗΝ τον αναπληρωτή υπουργός Υγείας Παύλο Πολάκη καταγγέλλοντας
ότι έκανε χειρουργείο στο Νοσοκομείο Ζακύνθου «με μεταφερόμενο Προσωπικό (Ιατρικό, Νοσηλευτικό) και Ασθενείς από άλλα μέρη».

«Έχει χαθεί κάθε ίχνος σοβαρότητας και ιατρικής δεοντολογίας στα Δημόσια Νοσοκομεία.Πλήρη διάλυση του ΕΣΥ. Με παράνομες και αντιδεοντολογικές πρακτικές ο κος Πολάκης βρίσκεται αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο Ζακύνθου και χειρουργεί μεταφερόμενους Ασθενείς για επικοινωνιακούς λόγους. Αιφνιδιαστικά σήμερα εισέβαλε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου με μεταφερόμενους Ιατρούς Χειρουργούς και Αναισθησιολόγους, Νοσηλευτές Χειρουργείου και Αναισθησιολογικού, υλικά και γάζες από άλλα Νοσοκομεία και παράνομα πέταξαν έξω το Προσωπικό του Νοσοκομείου και χειρουργούν δύο Ασθενείς από άλλο μέρος», ανέφερε στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η ΠΟΕΔΗΝ.

«Που θα σταματήσει αυτός ο κατήφορος; Ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας δεν τηρεί το ιατρικό πρωτόκολλο του χειρουργικού τομέα, καταλύει κάθε έννοια ιατρικής δεοντολογίας. Η κοινωνία της Ζακύνθου και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου είναι σε αναβρασμό», συνεχίζει η ΠΟΕΔΗΝ διερωτώμενη αν είναι νόμιμο να χειρουργεί ο κος Πολάκης στο Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Παράλληλα, αναφερόμενη σε ένα άλλο περιστατικό που απασχόλησε το νησί, τονίζει την «Παρασκευή 28/04/2017 τέσσερις το απόγευμα η Διοίκηση, ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας και ο Διευθυντής Γυναικολογικής του Γ.Ν. Ζακύνθου υποχρέωσαν αγροτική ιατρό που απαγορεύεται να διακομίσει με αγροτικό όχημα των τσιγγάνων έγκυο γυναίκα με πρόβλημα. Το αγροτικό όχημα με την έγκυο και την αγροτική ιατρό επιβιβάστηκε 16:00 στο ferry boat. Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας».

Η ανάρτηση του Πολάκη

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με αφορμή το χειρουργείο που έκανε σήμερα στο νοσοκομείο της Ζακύνθου έγραψε στο Facebook αναρτώντας σχετική φωτογραφία:

«ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Εκει που 4 μήνες κάποιοι κράταγαν σε υγειονομική ομηρία το νησί… Το πρωτο τελείωσε (πλαστική βουβωνοκήλης με πλέγμα υπό ΓΕΝΙΚΗ αναισθησία με χρηση του ΔΙΚΤΥΟΥ αερίων)».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις