Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας εξέδωσε βίντεο εκκίνησης των νέων πυραύλων για τα συστήματα αεράμυνας

ΤΟΚΙΟ, 28 Μαΐου – RIA Novosti, Kseniya Νάκα. Η  Κεντρική Τηλεόραση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας  έδειξε ένα τεστ βίντεο παρουσίασης των  νέων πυραύλων «εδάφους-αέρος» του συστήματος  αεράμυνας της χώρας.Την Κυριακή το πρωί, το  κορεατικό  Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων (KCNA [1]) ανέφερε τις δοκιμαστικές εκτοξεύσεις των  νέων πυραύλων «εδάφους-αέρος», με σκοπό να υποκλέψει πυραύλους του εχθρού ή τους κηφήνες (τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη).
Κατά τη διάρκεια των δοκιμών ο ηγέτης της χώρας Kim Jong-un ήταν παρών, ο  οποίος παρέμεινε ευχαριστημένος με αυτό που είδε και  διέταξε να αρχίσει η μαζική παραγωγή του νέου τύπου όπλων.
Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας δείχνει την  εκτόξευση πυραύλου μέσω του   τηλεοπτικού  υλικού μέσα  από διαφορετικές οπτικές γωνίες , που οι ειδικοί αποδίδουν στην τεχνολογία της λεγόμενης ψυχρής εκκίνησης. Όταν το βλήμα ελευθερώνεται  υπό την  πίεση αερίου  η  ανάφλεξη του καυσίμου λαμβάνει χώρα  στον αέρα χωρίς να καταστρέφει  τον εκτοξευτή του , το οποίο καθιστά δυνατή την εκτόξευση  πυραύλων μέσα σε  μικρά χρονικά διαστήματα και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της ίδιας της μονάδας.
«Όπως η αστραπή (ο πύραυλος ) ακαριαία διέλυσε τον κηφήνα και τον πύραυλο του εχθρού σε  σκόνη », – λέει ξεκινώντας το σχόλιο .
Ο Kim Yong un ο οποίος ήταν παρών στην δοκιμαστική εκτόξευση εξήρε την στρατιωτική ηγεσία,σημειώνοντας ότι « σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος παρουσιάζουν βελτιωμένη ανιχνευτική ικανότητα,  στην δίωξη και στη καταστροφή του αντικειμένου αυξάνοντας το ποσοστό   επιτυχίας του στόχου». Έδωσε επίσης εντολή «να παραχθεί το νέο σύστημα στη μέγιστη ποσότητα» καλύπτοντας το σύνολο της χώρας όπως το δάσος «επιτρέποντας» να καταστρέψουν τη ψευδαίσθηση των εχθρών σε σχέση με την κυριαρχία τους στον αέρα».
Οι δοκιμές,  διοργανώθηκαν  από την Ακαδημία  Εθνικής Άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας που έπρεπε να δοκιμάσει το  νέο σύστημα αεράμυνας. Η ημερομηνία και ο τόπος δεν αναφέρονται. Σύμφωνα με το  τηλεοπτικό δίκτυο NHK, η διενέργεια δοκιμών εκκίνησης τώρα μπορεί να οφείλεται ότι οι  ΗΠΑ σχεδιάζουν  να δοκιμάσουν  ένα σύστημα που έχει σχεδιαστεί  για να καταρρίπτει τους διηπειρωτικούς πυραύλους. Οι δοκιμές έχουν  προγραμματιστεί για την Τρίτη και θα λάβουν  χώρα μετά από ένα διάλειμμα τριών χρόνων .
Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας  βλέπει πιθανώς αυτό ως ένα σήμα για τον εαυτό της  μετά από μια επιτυχημένη εκτόξευση ενός βαλλιστικού πυραύλου που το βεληνεκές  της πτήσης υπολογίστηκε  σε 4.000 χιλιόμετρα.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας, ανατρέξτε στη Βοήθεια RIA Novosti >> [2]
References [ βιβλιογραφικές αναφορές]  ЦТАК
   ( http://kcna.kp/ )  читайте в справке РИА Новости >>
   ( https://ria.ru/spravka/20160909/1476469456.html )
https://ria.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις