Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Η μπηχτή της Μπέτυς Μπαζιάνα στη Λαγκάρντ: Κάνε κάτι για το χρέος

Ο θυμόσοφος λαός λέει πως μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγονται τα πιο σοβαρά πράγματα, και από ό,τι φαίνεται έχει βάση.

Κάπως έτσι, η σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα, που βρέθηκε στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, στην Κίνα, είπε στην Κριστίν Λαγκάρντ να κάνει κάτι για το χρέος.
«Είσαι πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα» είπε η Μπέτυ Μπαζιάνα στην επικεφαλής του ΔΝΤ, σύμφωνα με τη Real News, με τη γενική διευθύντρια του Ταμείου να αναρωτιέται αστειευόμενη αν αυτό οφείλεται στα… ψαρά της μαλλιά.
«Από αυτά που κάνεις για την Ελλάδα» ήταν η απάντηση της Μπέτυς Μπαζιάνα, με την Κριστίν Λαγκάρντ να της ανταπαντά: «Κρίμα! Να αλλάξω τότε πολιτική». «Έχεις καιρό να αλλάξεις, μπορείς να κάνεις κάτι για το ελληνικό χρέος», της ανέφερε η σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού.
Η κυρία Μπαζιάνα είχε και διάλογο με τη σύζυγο του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η Εμινέ Ερντογάν την κάλεσε να επισκεφτεί τη Σμύρνη, με τη Μπέτυ Μπαζιάνα να της απαντά πως καλύτερα θα ήταν να έρθει το ζεύγος Ερντογάν στην Αθήνα.
Στις 96 ώρες της παραμονής της στο Πεκίνο, η Μπέτυ Μπαζιάνα, μαζί με συζύγους άλλων ηγετών βρέθηκε στην Απαγορευμένη Πόλη, ενώ συναντήθηκε και με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Τηλεπικοινωνιών, με τον οποίο συζήτησαν το ενδεχόμενο ανταλλαγής φοιτητών με το πανεπιστήμιο όπου διδάσκει η ίδια.
Κατά την επίσκεψή της, δε, στον βουδιστικό ναό της πόλης, συναντήθηκε με τον αρχιερέα και γύρισε τον τροχό της τύχης.
Πηγή – Φωτογραφίες: Real News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις