Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Χαστούκι στους Πινόκιο που επιχειρούν διχασμό των στρατιωτικών!

Το τι συμβαίνει στον χώρο των στρατιωτικών που δραστηριοποιούνται στις Ενώσεις Στρατιωτικών και στην ΠΟΕΣ είναι ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ. Ο πόλεμος που δέχονται είναι απαράδεκτος.
Τόσο που δεν διστάζουν κάποιοι συνειδητά να διαστρεβλώνουν με ωμό τρόπο την πραγματικότητα. Δεν συζητάμε για τα κόμματα  που είναι πραγματικά “εκτός τόπου και χρόνου” σ΄ ότι έχει να κάνει με το θέμα.

Δύο Ενώσεις Στρατιωτικών είχαν εκδώσει ανακοίνωση με την οποία εξέφραζαν τον δικαιολογημένο και έντονο προβληματισμο τους για την παρουσία…δύο Ομοσπονδιών Στρατιωτικών στην Βουλή κατά τη συζήτηση-ενημέρωση για το νέο μισθολόγιο. Η μία που υπάρχει η ΠΟΕΣ και μια δεύτερη που προέκυψε από απόφαση Ειρηνοδικείου και δεν γνωρίζουμε ποιους και πόσους εκπροσωπεί. Οι φωτογραφίες που έβγαλε αυτή η δεύτερη με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη θα γίνουν κάποια στιγμή μεγάλο θέμα, αλλά ο πρόεδρος της ΝΔ δεν το ΄χει καταλάβει…

Η ανακοίνωση αυτή λοιπόν παρουσιάστηκε από κάποιους ως αμφισβήτηση των Ενώσεων στην ΠΟΕΣ.

Η απάντησή τους προς του Πινόκιο:

Με το κοινό Δελτίο Τύπου της 25/5/2017 οι Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Β. και Ε.Σ.Π.Ε.Λ. εξέφρασαν εύλογα την ανησυχία και την αγωνία των μελών τους και μη, για την δευτεροβάθμια εκπροσώπηση τους, μετά την εμφάνιση στη βουλή κατά την πρόσφατη διαβούλευση για την ψήφιση του Νέου Μισθολογίου των Στρατιωτικών, δυο ομοσπονδιών στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ. & Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ).
Δυστυχώς κάποιoι ιστότοποι για λόγους προβολής, παραπλανητικά και αυθαίρετα, ερμήνευσαν το Δελτίο Τύπου ως αμφισβήτηση των εν λόγω σωματείων προς την ΠΟΕΣ.
Κατόπιν τούτου και παρότι οι δύο (2) ενώσεις θεωρούν ότι ήταν πολύ σαφείς στην πρώτη ανακοίνωσή τους, επανέρχονται στο θέμα γνωρίζοντας προς όλους τα κάτωθι:
1. Παραμένουν μέλη της Π.Ο.Ε.Σ. εκτός και αν η Πολιτεία ή η Δικαιοσύνη αποφανθεί κάτι διαφορετικό.
2. Δεν επιτρέπουν σε κανένα να ερμηνεύει ή να παραμορφώνει δηλώσεις τους, με στόχο την διάσπαση της εκπροσώπησης των στρατιωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις