Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Τραμπ προς Αμερικανούς: Δεν προσκυνούμε την κυβέρνηση, προσκυνούμε τον Θεό

Βαρυσήμαντη ομιλία του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

Ερείσματα ανάμεσα στις νέες ηλικίες βρίσκει ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, παραχωρώντας ομιλία στο Πανεπιστήμιο Liberty και μιλώντας για το λεγόμενο «αμερικανικό όνειρο» που , σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να αναβιώσει ξανά.
Στην αρχή της ομιλίας του και αφού καλησπέρισε, ο ίδιος είπε σε αυστηρό τόνο:
«Όλοι εσείς που έχετε όνειρα για το μέλλον, να αγνοείτε τους κριτικούς, να αναλαμβάνετε τους κινδύνους, να μην εγκαταλείπετε ποτέ και να θυμάστε ότι στην Αμερική δεν λατρεύουμε την κυβέρνηση, λατρεύουμε τον Θεό».
Σε μία ομιλία η οποία ήρθε από μία άλλη εποχή στις ΗΠΑ, ο πρόεδρος Τραμπ σε πατριωτικό τόνο αναφέρθηκε στη σημασία του να αγαπά κάποιος την πατρίδα του και να την υπερασπίζεται, αναφερόμενος ιδιαίτερα στις νέες ηλικίες που τον παρακολουθούσαν.
«Η Αμερική ήταν πάντα μια χώρα των ονείρων επειδή η Αμερική είναι έθνος αληθινών πιστών. Η ιστορία της Αμερικής είναι η ιστορία μιας περιπέτειας που ξεκίνησε με βαθιά πίστη, μεγάλα όνειρα και ταπεινές αρχές.
Προσεύχεσθε στον Θεό και ακολουθήσατε τις διδασκαλίες του».
Σίγουρα λόγια τα οποία ακούγαμε σπανίως από ηγέτες χωρών, πόσο μάλλον του αμερικανικού κράτους, η κυβέρνηση του οποίου μέχρι πρότινος προωθούσε στο μέγιστο την αθεια και τον σατανισμό.
Μένει να δούμε αν πραγματικά η αλλαγή στις ΗΠΑ θα εδραιωθεί.
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις