Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΠΟΕΔΗΝ: χαώδης η κατάσταση στην εφημερία του Νοσοκομείου “Αττικόν” (φωτο)

Για τριτοκοσμικές συνθήκες νοσηλείας κάνει λόγο η ΠΟΕΔΗΝ, ενώ διαψεύδει ότι υπήρχε πρόβλημα στον «Ευαγγελισμό» λόγω της διακομιδής Παπαδήμου. Τι καταγγέλλει  για την επίσκεψη Μιχαλολιάκου, νωρίτερα


Με ανακοίνωση της η ΠΟΕΔΗΝ, ξεκαθαρίζει ότι την 25/5/2017 δεν υπήρξε καμία ανάσχεση εκτάκτων
περιστατικών από την προσέλευση και μετά του Λουκά Παπαδήμου «που διεκομίσθη τραυματισμένος μετά από άνανδρη τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε γύρω στις 18:00».
Αντιθέτως αναστάτωση προκλήθηκε στα ΤΕΠ του «Ευαγγελισμού» από τις 3:30μ.μ. έως 6μ.μ., την ώρα που στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου βρίσκονταν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής με συγγενή ασθενή που αντιμετώπιζε έκτακτο πρόβλημα υγείας, αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ στην ανακοίνωση της και συμπληρώνει.
«Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής συνοδευόταν από αυξημένο αριθμό εύσωμων συνοδών, ενοχλώντας ασθενείς και παρεμποδίζοντας το προσωπικό να κάνει τη δουλειά του.
Εύσωμα στελέχη της Χρυσής Αυγής παραμένουν έξω από το Νοσοκομείο και μπαινοβγαίνουν εναλλάξ στους διαδρόμους του 10ου ορόφου που νοσηλεύεται η συγγενής του αρχηγού τους, ενοχλώντας και παρεμποδίζοντας σε μεγάλο βαθμό το έργο των εργαζομένων».
Λ. Παπαδήμος - Ευαγγελισμός

Χαώδης η κατάσταση στην εφημερία του «Αττικόν»

Στη συνέχεια της η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, αναφέρεται στην εφημερία του Νοσοκομείου «Αττικόν» χθες Πέμπτη 25 Μαΐου, όπου όπως υποστηρίζει έγινε χαμός και επικράτησαν τριτοκοσμικές συνθήκες νοσηλείας.

«Στην εφημερία του ΑΤΤΙΚΟΥ Νοσοκομείου χθες Πέμπτη 25/5/2017 έγινε χαμός. Όπως πάντα στις εφημερίες. Προσήλθαν 900 περιστατικά και πραγματοποιήθηκαν 200 εισαγωγές. Όσες γίνονται κατά μέσο όρο σε κάθε εφημερία.
Πλημμύρισαν οι διάδρομοι των κλινικών με ράντζα. Που είναι το Νοσοκομείο ΛΟΙΜΩΔΩΝ που άνοιξε όπως λέει η κυβέρνηση στα ψέματα; Η κατάσταση στις εφημερίες του ΑΤΤΙΚΟΥ είναι ανυπόφορη. Κρίμα για τους ασθενείς!!!».
ΠΟΕΔΗΝ - ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΠΟΕΔΗΝ - ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΠΟΕΔΗΝ - ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΠΟΕΔΗΝ - ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις