Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΒΗΜΑ ΤΩ ΒΗΜΑσί ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!

ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΒΗΜΑ ΤΩ ΒΗΜΑσί ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!
.
Βάζουν τους Τούρκους ν’ αλωνίζουν εις το Αιγαίον, διά να φοβερίζουν τους πολιτικούς της Ελλάδος, ούτως ώστε να δέχεται παν επόμενον μνημόνιον.
Έκαστον καινούργιον μνημόνιον οδηγεί ολοένα πειο κοντά εις την κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας και την απόκτηση της ελληνικής από τους Ψευδοδανειστάς (διότι διά κάθ’ έναν ευρώ όπου μας δάνεισαν χρεώνουν εκατομμύριον), όπως τότε εν έτει 1204 μ.Χ. από τους Ενετούς. Η Ελλάδα θα επαναφεουδαρχοποιηθεί, αλλά ποίοι εισίν οι καινούργιοι Ελλαδιτογαιοκτήμονες; 
.
Αυτοί όπου ελέγχουν και τους Τούρκους και τους Ευρωπαίους μασσώνους και πολιτικούς της Παγκόσμιας Διαφθοράς, οι Εβραιοσιωνισταί. 
.
Όταν πρόκειται να υπογραφεί καινούργιον εκβιαστικόν μνημόνιον παράδοσης της ελληνικής γής εις την Παγκόσμια Εβραϊκή Μαφία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, διατάσσεται ο Αρχιμασσώνος Ταγύπ Ερτογάν να αλωνίζει με εκφοβιστικές ναυτικές ασκήσεις και αεροπορικές παραβιάσεις το Αιγαίον, ούτως ώστε να λέγουν εις τους Έλληνες πολιτικούς: «κοιτάξετε, αν δεν υπογράψετε το γαμημένον μνημόνιον το πυροβολικόν της Τουρκίας θα κτυπήσει τα ελληνικά νησιά, το ναυτικόν και η αεροπορία θα επιτεθούν συνάμα». Θυμίζουμε ότι η Τουρκία διαθέτει εκ παραδόσεως ίσως το καλύτερον πυροβολικόν και ολμικόν σώμαν παγκοσμίως! Είναι το ταλέντον τους αυτόν το οπλόσωμαν.
.
Συνάμα, έχουν και Σιωνισταί και Εβραίους πολιτικούς Ψευδοέλληνες τους οποίους καλούμε προδότες, αλλά οι ίδιοι αυτοθεωρούντε ψευδοπροδότες, αφού δεν αυτοθεωρούντε Έλληνες.
.
Επειδή η Τουρκία έχει μεγάλη περιφέρεια, δεν δύναται να φέρει όλον το ναυτικόν, αεροπορικόν πυροβολικόν, πεζικόν και άλλον σώμαν εις το Αιγαίον, πρέπει να φυλάττει τα νώτα της. Διά τούτου εξοπλίζει την Τουρκία και την αππώνει/ιππώνει ήτοι κουρδίζει γεμίζοντας της μυαλά περί Μεγάλης Αλβανίας, δεν αποκλείεται η ιδέα να είναι του Υπεραντιέλληνα Γεώργιου Σώρρου. 
.
Η Σερβία είναι έτοιμη να κτυπήσει την Αλβανία, ειδικά να προσπαθήσει να εφαρμόσει την στρατηγική της εις το Μαυροβούνιον, την Βοσνία Ερζεγοβίνη και τα Σκόπια. Ήδη ο Θεός εξύλωσε τα Σκόπια όπως προέβλεψε ο Άγιος Παϊσιος ο Αγιορείτης. Η Σερβία πρέπει να μεταφέρει το μήνυμα πως αν επιτεθεί εις τα νώτα της Ελλάδος, σε περίπτωση σύρραξης Ελλάδος Τουρκίας θα της επιτεθεί, επειδή η ιδέα αυτή είναι από μόνη της τεράστιας σημασίας στρατηγική, μετεφέρετε την παντού, μήπως και δεν την έχουν κατανοήσει, αν την έχουν κατανοήσει καλώς. Πάντως οι Αμερικανοεβραίοι νομίζω την φοβούντε αυτή την στρατηγική. 
.
Το Ψευδορωμαίκο, του οποίου προέβλεψε την άνοδον και την πτώσιν ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, θα πέσει, αλλά πριν πέσει θα προσπαθήσουν να το κληρονομήσουν οι εξ’ Ευρωπαϊκής Ενώσεως Εβραιοσιωνιστές. Ο Άγιος Κοσμάς, μας λέγει πως θα μας δανείσουν διά να μας πάρουν την χώραν αλλά δεν θα προλάβουν, επειδή ο Θεός θα προνοήσει τον πόλεμον. Πως θα γίνει αυτόν;
.
Η Ρωσσία θα καταλάβει, ότι η Τουρκία αλωνίζει το Αιγαίον διά να φοβάται σύσσωμη η ελλαδική πολιτική σκηνή, και εν τω ενδιάμεσω να περάσει η χώρα σε Κλεπτοχέρια Εβραιοσιωνισμού! Αν δεν δέχεται η πολιτική σκηνή της Ελλάδος, θα το κάνουν αλλέως, πρώτα θα πετσοκόψουν τους Έλληνες με πόλεμον εκ Τουρκίας, και ύστερα θα ζητήσουν τα λύτρα των Δανειστών, η Ελλάδα δεν θα τα έχει και θα πάρει την χώρα ως επί τω πλείστον η Εβραιοσιών, μέσω Εβραϊκής Ευρωπαϊκής Ένωσης, και ίσως έναν μικρότερον μέρος η Τουρκία, την οποίαν μετέπειτα θα διαλύσουν επίσης.
.
Τι θα γίνει όμως και θα στραβώσουν τα σχέδια τους; 
.
Ενώ θα πίπτει το ψευτορωμαίικο, κάποιοι Έλληνες θ’ αντισταθούν, η κυβέρνηση θα πέσει, και οι Δανειστές θα παραμείνουν αιωρούμενοι, διά να επιθεμελιώσουν τα αισχρά κλεπτοκέρδη τους, θα δώσουν εις την Τουρκία το πράσινον φως διά να κινηθεί εις εκκαθάριση των Ελλήνων, και ύστερα λογαριάζοντε Τουρκία και Εβραιοσιών, ποία θα λάβει την μερίδα του λέοντος από την πίττα του εδάφους της Ελλάδος, με τους Έλληνες σκοτωμένους, πειναλαίους, καταδιαλυμένους και άτεκνους εντός της πτώχειας; Η Εβραιοσιών βεβαίως.
.
Επειδή η Ρωσσία θα καταλάβει πως θα εγκλειστεί εις την Μαύρη Θάλασσα μετά την κατάληψη της Ελλάδος και άλλων συνυφασμένων τινών, θα εφορμήσει αιφνίς και θα κατασπαράξει την Τουρκία, φθάνοντας έως το Ισραήλ όπως προφητεύεται. Δι’ αυτού ο Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής λέγει ότι τότε το Ισραήλ θα καταλάβει τα λάθη του, επειδή θα το έχει παρακάνει! Και η απληστία του θα τιμωρρηθεί με τα δύο τρίτα των Ιουδαίων να βαπτισθούν Χριστιανοί. 
.
Κατά συνέπεια, μόλις καταλάβετε ότι η Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.Ε.) ζητήσει αποπληρωμή των δανείων ή την ίδια την γήν της Ελλάδος, θα πέσει η κυβέρνηση, θα επιτεθεί η Τουρκία εις την Ελλάδα και η Ρωσσία εις την Τουρκία ή κάπως ολίγον διαφορετικά, αφού τα γεγονότα θα είναι κατά συρροήν επερχόμενα.
.
Εκείνον όπου προβληματίζει είναι αι προφητείαι του Άγίου Κοσμά του Αιτωλού, ότι η Ιταλία και η Γαλλία θα ελευθερώσουν Ελλάδα και Ήπειρον! Πότε; Ίσως τα τεκταινόμενα λάβουν διαφορετική τροπή, με την Ελλάδα να κατασκλαβωθεί εις τους Τούρκους ή τους Δανειστές και μετά από καιρόν Ιταλία και Γαλλία να την ελευθερώσουν.
.
Διά την Κύπρον, μαύρη σύραγγα, αλλά κλειδί είναι η μετάνοια, ο Θεός παίζει μαζί μας εις την Ομάδα μας αν μετανοούμε, έχουμε χρόνον. Να το μυστικόν υπερόπλον μας, η Ευμετάνοια. Η τροπή των γεγονότων αλλάζουν γνώμην εις την θέληση Του Θεού από ημέρα εις ημέρα, αναλόγως της ευμετάνοιας μας. 
.
Το ψευδορωμαίικο θα πέσει και δεν υφίσταται αμφιβολία ότι είναι το τρέχον ψευδορωμαλαίον κράτος της Ελλάδος. Οι Έλληνες πρέπει ν’ αρχίσουν άρον άρον να σκέπτοντε τα τομάρια τους αλλά με αλληλεγγύη, όχι όπως μέχρι σήμερον ως επιχειρηματίες και ατομιστές, να σκέπτοντε όπως εις τον σοφόν Μεσαίωνα. Πως να σωθούν οι Έλληνες, διότι η Ελλάδα θα πέσει, και αν χαθούν οι Έλληνες δεν θα υπάρχει Ελλάδα εις το μέλλον, Ελλάδα είναι οι Έλληνες και όχι το αντίστροφον. Άνευ Ελλήνων ουκ έσται Ελλάς! Πρώτα να σωθούν υπό των τρέχοντων περιστάσεων οι Έλληνες της Ελλάδος, της Κύπρου, της Ηπείρου και οπουδήποτε αλλού και επανακατακτούμε την Ελλάδα. Άνευ Ελλήνων ό,τι κλέον λόγος και αν λέγεται υπέρ της Ελλάδος, από τους βάρβαρους και ψευδόφιλους εις το μέλλον θα είναι υπερυποκριτική υπερματαιοδοξία και υπερκαταγέλαστη υπερειρωνία!!!! 
.
Επειδή το μυαλό των Ελλήνων δεν πολυστροφάρει σε κάποια θέματα, κοιτάξετε τους Ιουδαίους, πρωτίστως έσωσαν τους εαυτούς τους και ύστερα από 2,000 έτη ίδρυσαν κράτος, χαχαχα, απλόν και έξυπνον, και εμείς ωσαύτως, διότι αυτοί πλέον σκέπτοντε ως Έλληνες και εμείς ως εγωισταί και ο εγωισμός είναι τυφλόν γινάτι πάθους ισχυρογνωμίας. 
.
Ο Θεός μαζίν μας, αν ευμετανοούμεν θα ευσωθούμεν ένεκεν Θείας Ευλογίας την Χάριν!!!! ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΡΕΕΙ ΗΛΙΓΓΙΩΔΩΣ.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις