Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Ωραίο καιρό κάνει σήμερα ….!!!!!!

Με την κουφόβραση του , με το ήλιο του πίσω από μια άσπρη μπιχλα , με τους Τούρκους του στο Αιγαίο , με τους
αποχαυνωμένους πολίτες , με τα μέτρα ναι μεν αλλά αλλά από τις 2 Μάιου το ξέρανε…. Τελικά τι είναι αλήθεια σε αυτό το κοσμικό αυγό ;

Αλήθεια ..αχχαχα μια λέξη όλο νόημα,.. τι είναι η α-λήθ(η)-ει-α ;

Η βολική μας αποδοχή; Τα αποδεκτά μαθήματα που μας πρόσφεραν και δεν τολμήσαμε να αμφισβητήσουμε;

Ποια είναι αλήθεια μητσοοοο; Αυτό που συμφωνούν οι περισσότεροι μήπως; … Η ιστορία είναι αληθινή Μητσοοοο;

Με τον νικητή να είσαι και μην σε νοιάζει …. την αλήθεια θα στην δίνει πάντα ο νικητής …δεν είναι ανάγκη να την αγαπάς την αλήθεια …γιατί να κουράζεσαι …γιατί να σε πονάει…πάρε την αλήθεια των πολλών και ζήσε την Ζωή σου τόσο απλά … !

Ε κοληταρι κάπως έτσι δεν είναι; … Η μπορείς να είσαι και με αυτούς που νοιώθουν ότι αν η δική τους η αλήθεια δεν είναι η αλήθεια ..τότε να καταστραφεί ο πλανήτης …να γίνουν σεισμοί, καταποντισμοι, όλεθροι ,φωτιές και δράκοι …αν δεν είναι η δική μας αλήθεια η αλήθεια …!!

Υπάρχει άραγε έστω ένα πράγμα που η αλήθεια του δεν είναι κοινή σύμβαση αποδοχής από τους νοες που την μεταφέρουν;

Υπάρχει μια ηθική ; Μια αγάπη ; μια ομορφιά; ενα είδος φιλίας; ένα είδος πατρότητας; μια μέθοδος εκπαίδευσης ; ..πφφφ βαριέμαι …και οι μετρήσεις που είναι; … πόσο αγαπάς , πόσο φίλος , ..υπάρχουν μεγέθη ;Μπορείς να τα μετρήσεις; Είσαι η δεν είσαι; υπάρχουν όρια ;Έχουμε όλη την ίδια ενέργεια ; Την ίδια ψυχή ; Το ίδιο θάρρος ;Την ίδια καρδιά ; Μας αγαπά όλους το ίδιο το σύμπαν;Έχουμε όλοι το ίδιο βάρος στους ώμους; την ίδια αποστολή; …Έχουμε αποστολή; …Εξελισσόμαστε όλοι κάθε μέρα;… Θέλουμε όλοι να εξελισσόμαστε ; Μπορούν να μιλάνε οι βολεμένοι; ..οι αρνητές ; … οι αραχτοί; οι απαίδευτοι ; οι άτολμοι … ….πφφφ φφφφφφ.. !

Παιδιά κρατάτε την Αλήθεια μην σας φύγει ,…. μην και νιώσετε ανασφάλεια …δημιουργήστε δράκους και Θεούς να συντηρούν την Αλήθεια σας … φτιάξτε τόπους λατρείας στην αλήθεια σας και καψτε τους καραγκιόζηδες τους άλλους που τόλμησαν να κάνουν δικούς του τόπους λατρείας …που τόλμησαν να έχουν δική τους αλήθεια ….δικό τους Θεό…δικό τους έρωτα …δικούς τους κανόνες…

Καψτε το διαφορετικό , καψτε ότι δεν στηρίζει την δική σας αποδοχή (άνευ αμφισβήτησης ποτέ) καψτε και κρεμάστε ψηλά όσους τολμήσουν να μην αποδεχτούν όλα όσα εσείς πιστεύεται …(αλλά ποτέ δεν έχετε δει ) …

Η αλήθεια είναι μια ρε μ@υνιά και είναι η δική μου …και είμαι και γ@μώ τους ανθρώπους ..και γ@μώ τους αφυπνισμενους … και δεν μασάω ρε γιατί ο δικός μου Θεός την έχει μεγαλύτερη από τον δικό σας…!

Και όλα αυτά ταυτόχρονα στο ίδιο βασίλειο του ενός θεου …και τουμπαλιν ανα τα χιλιάδες χρόνια ο ζωδιακός που αλλάζει τους πλανήτες και τους καιρούς και οι άνθρωποι να γονατίζουν ξανα και ξανα σε Θεούς από Νέον !

Αγαπάτε αλλήλους πιστοί… και ας μην έρθει η πόλη με το μοσχάρι στο αίμα μέχρι το γόνατο !



http://katohika.gr/stranger-voice/oraio-kairo-kanei-simera/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις