Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Οι Ρώσοι μοτοσικλετιστές από το club «οι Λύκοι της Νύχτας» δεν επιτρέπονται στην Πολωνία

© Sputnik Τα μέλη του συλλόγου των μοτοσικλετιστών « οι Λύκοι της νύχτας» στο Μινσκ. Αρχείο
ΜΟΣΧΑ, 1 Μαΐου – RIA Novosti. Οι Ρώσοι,  μέλη του συλλόγου «οι Λύκοι της Νύχτας
» που συμμετέχουν στο ράλι «Δρόμοι της Νίκης προς το  Βερολίνο», δεν είναι σε θέση να διασχίσουν τα σύνορα της Πολωνίας, δήλωσε ο ηγέτης του συλλόγου της   μοτοσικλέτας  Αλέξανδρος Zaldostanov  ή αλλιώς ο «Χειρουργός».

«Βρισκόμαστε σε μια πλευρά των συνόρων, όλοι οι Ρώσοι, γιατί το να προσπαθήσουμε να περάσουμε είναι άσκοπο θα μας γυρίουν πίσω», – δήλωσε ο  Zaldostanov στο τηλεοπτικό κανάλι «Ρωσία 24» [1]. Κατά μήκος των συνόρων  μπορούν να περάσουν  μόνο μοτοσικλετιστές  με τα διαβατήρια των χωρών της ΕΕ.
Ένας από αυτούς – «Λύκος της Νύτας » από τη Σλοβακία, οδήγησε στο έδαφος της Πολωνίας ένα  banner  του συντάγματος  ειδικών μοτοσικλετιστών  του Στάλινγκραντ, δήλωσε ο ηγέτης του συλλόγου μοτοσικλέτας.
«Δεν άφησαν τα παιδιά μας να περάσουν τα σύνορα, τους  αρνήθηκαν γιατί δεν είχαν  θεωρήσεις και τους γύρισαν πίσω. Αλλά και πάλι όπως κάνουν και  με τους άλλους ανθρώπους  σήκωσαν τα χέρια και έκαναν το σημείο της νίκης , αν και  τους απαγορεύεται να περάσουν επειδή πιστεύουν ότι είναι  εξτρεμιστικές », πρόσθεσε ο μοτοσικλετιστής.
Χθες σε συνέντευξή του στο πρακτορείο ειδήσεων Sputnik της Λευκορωσίας [2] Αλέξανδρος Zaldostanov είπε ότι «οι Λύκοι της Νύχτας» φέρνουν μήνυμα   στους Ευρωπαίους βετεράνους του  Βερολίνου από τους  βετεράνους από διάφορες πόλεις της Ρωσίας.
Αυτό το ράλι στο δρομολόγιο Μόσχα – Βερολίνο μέσα από την Πολωνία, τη Λευκορωσία, τη Σλοβακία και την Τσεχική Δημοκρατία είναι το τρίτο. Νωρίτερα, οι Πολωνοί  συνοριοφύλακες αρνήθηκαν  να αφήσουν  τους μοτοσικλετιστές για «λόγους ασφαλείας».
References [ βιβλιογραφικές αναφορές]  «Россия 24»
   ( https://www.youtube.com/watch )  Sputnik Беларусь
   ( https://sputnik.by/politics/20170430/1028556018/hirurg-polskie-pogranichniki-razvorachivayut-nochnyh-volkov-s-granicy.html )
https://ria.ru
tokoutsavaki.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις