Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

E - Κ - Π - Λ - Η - Ξ - Η...!!! O ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΕ - ΟΤΑ ΧΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΑΣ ΠΟΥΛΙΟΥ Ο 25ΧΡΟΝΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ!

ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ο Φοίβος- Χαρίσης Πούλος, κατάδικος για τη ληστεία στον Πυργετό Λάρισης με τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»


Ο 25άχρονος τηρεί αρνητική στάση στις ερωτήσεις των Αστυνομικών, ενώ ο συνεργός του αναζητείται ως δράστες της ένοπλης ληστείας σε βάρος χρηματαποστολής εντός του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αδελφός του Φοιβου Χαρίση- Πούλιου, κατάδικος για συμμετοχή στις ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης και στον Πυρετό Λάρισας με συμμετοχή στη «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς», γιος του Γιώργου Χαρίση, συνδικαλιστή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ και της επίσης υποψήφιας με τον ΣΥΡΙΖΑ και υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή -υπεύθυνη τεκμηρίωσης της κοινοβουλευτικής ομάδας- Κ.Πουλιου είναι ο 25άχρονος δράστης της ένοπλης απόπειρας ληστείας σε υπαλλήλους χρηματαποστολής εντός του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (10/05-10.30).

Ο Φοίβος- Χαρίσης Πούλος, κατάδικος για τη ληστεία στον Πυργετό Λάρισης με τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»
Ο 25άχρονος κρατείται στην Ασφάλεια Αττικής ενω εξετάζεται απο την Αντιτρομοκρατική τόσο η ταυτότητα του συνεργού τους καθώς διερευνάται αν η απόπειρα ληστείας σχετίζεται με προπαρασκευαστικες «ενέργειες» προκειμένου να… ενισχυθεί το «επαναστατικό ταμείο» των τρομοκρατών οι οποίοι σε σύμπραξη με κακοποιούς του κοινού ποινικού δρουν σε κακουργηματικές ενέργειες.

nantiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις