Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Ένα «ΒEΛΟΣ» χρειαζόμαστε σήμερα… – Είναι πλέον μονόδρομος η Ανταρσία…

Είναι η ώρα της ανταρσίας κατά της γερμανικής οικονομικής δικτατορίας, που παράγει νέα Άουσβιτς και Νταχάου
του Μάκη Κουρή
Συμπληρώθηκαν την εβδομάδα που πέρασε 44 χρόνια από εκείνη την ηρωική πράξη του πληρώματος του αντιτορπιλικού «ΒΕΛΟΣ», με επικεφαλής τον πανάξιο και μεγάλο πατριώτη,
αείμνηστο Νίκο Παππά, με την ανταρσία εναντίον της χούντας των συνταγματαρχών την ώρα που βρίσκονταν σε ΝΑΤΟϊκή άσκηση, ανταρσία που μέσα σε λίγα λεπτά έγινε παγκόσμιο γεγονός και άφησε άφωνους τους πάντες, σε όποιο στρατόπεδο κι αν ανήκαν… Και ένωσε όλο τον ελληνικό λαό στην προσπάθεια να σπάσει τα επτάχρονα δεσμά του.
Μια τέτοια ανταρσία χρειάζεται σήμερα η Ελλάδα και ο λαός της.
Μια ανταρσία κατά της χούντας της Γερμανίας, που στη θέση του Παπαδόπουλου έχει τον κ. Σόιμπλε, παραπέμποντάς μας σε μαρτυρικές καταστάσεις, που τις πλήρωσαν πολύ ακριβά όλες οι χώρες της Ευρώπης, και όχι μόνο, και άφησαν πίσω τους εκατόμβες νεκρών, ανθρώπινα ερείπια, τεράστιες πληγές.
Δεν αντέχει η ελληνική κοινωνία άλλο Νταχάου… Γιατί εκεί οδηγεί η απάνθρωπη επιμονή του Βερολίνου σε σκληρή, στρατιωτική πειθαρχία,που δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από το έργο του Αδόλφου Χίτλερ… Με όπλο το ευρώ, που αποδεικνύεται πολύ πιο ισχυρό και δολοφονικό από τα Στούκας και τα Ες-Ες, επιβάλλει τη λιτότητα.
Και όποια χώρα τολμήσει να βγει έξω από τη γραμμή, οδηγείται στα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις