Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

EKTAKTO Σύλληψη Έλληνα για κατασκοπεία στο αεροδρόμιο των Τιράνων

Τι μεταδίδει η αλβανική τηλεόραση. Ενημερώθηκε η ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα και βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με το Υπουργείο Εξωτερικών.

Μία περίεργη υπόθεση εκτυλίσσεται στην Αλβανία, όπου οι Αρχές συνέλαβαν έναν Έλληνα τον οποίο κατηγορούν για κατασκοπεία.


Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η αλβανική τηλεόραση, πρόκειται για έναν 52χρονο, κάτοικο Ελλάδας, ο οποίος ονομάζεται Ηρακλής Ιωάννης Δραγούνης.

Όπως αναφέρει η αλβανική αστυνομίας, ο 52χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο των Τιράνων γιατί μαζί του είχε εξοπλισμό ο οποίος θεωρείται ότι χρησιμοποιείται για κατασκοπεία.

Ο 52χρονος είναι εργολάβος οικοδομών και ήδη έχει οδηγηθεί στην Εισαγγελία.

Η αλβανική τηλεόραση δημοσιεύει πλάνα με κατασκοπευτικό εξοπλισμό, ο οποίος όμως δεν ανήκει στον ίδιο αλλά σε έναν Ισραηλινό, ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες στα Τίρανα με την κατηγορία της κατασκοπείας.

Πρόκειται για μία πολύ περίεργη ιστορία και ήδη έχει ενημερωθεί και η Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα, η οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις από κοντά, σε ανοιχτή γραμμή με το Υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα.



ΩΡΑ: 20:18 8/5/17
Αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 ότι ο συλληφθείς είναι μηχανικός εταιρείας τηλεπικοινωνιών, ο οποίος ταξίδευε με ένα τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα, τύπου scanner, το οποίο κρίθηκε ύποπτο στον έλεγχο των αλβανικών αρχών. Αφού διαπιστώθηκε τι ακριβώς ήταν ο εξοπλισμός, ο 52χρονος Έλληνας αφέθηκε ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις