Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Συναγερμός! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κάνει τρομακτική μετακίνηση δυνάμεων.Μια EMP επίθεση θα αφήσει τη χώρα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα …

…Επικοινωνίες, Μεταφορές, καύσιμα και Τρόφιμα.

Ο κίνδυνος για τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ιδιαίτερα αποθετικός λόγω της στενής στρατιωτικής συνεργασίας της Βόρειας Κορέας και του Ιράν.
Σε συνδυασμό οι δυνατότητές τους, όπως αποδείχθηκε πρόσφατα, θα μπορούσαν κάλλιστα να σηματοδοτήσουν μια μελλοντική πυρηνική επίθεση  ηλεκτρομαγνητικού τύπου παλμού, για την οποία οι ΗΠΑ, αυτή τη στιγμή, είναι εντελώς απροετοίμαστες.
  
Η απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες από μια ηλεκτρομαγνητικών παλμών (EMP) επίθεση – το υψηλό υψόμετρο έκρηξη ενός πυρηνικού όπλου πάνω από τις Ηνωμένες Πολιτείες – είναι τόσο δυνητικά καταστροφική που και οι δύο(  το 2004 και το 2008) εκθέσεις της ΕΜΠ Επιτροπής του Κογκρέσου ,δήλωσαν ανοιχτά – κατά πάσα πιθανότητα με την ελπίδα ότι η δημόσια προειδοποίηση θα τονώσει το έθνος και το Υπουργείο Άμυνας για δράση.
Η πρόσφατη πυρηνική Βόρεια Κορέα και οι ιρανικές δοκιμές βαλλιστικών πυραύλων είναι σοβαρές θανατηφόρες απειλές για τις Ηνωμένες Πολιτείες.Η τελευταία δοκιμή βόμβας της Βόρειας Κορέας πρέπει να απορριφθεί ευρέως από τους «ειδικούς», επειδή η φαινομενική απόδοση είναι περίπου 10 χιλιάδες τόνους ή λιγότερο – το οποίο ακριβώς έτσι συμβαίνει, να είναι ακριβώς το σωστό ποσό για μια έκρηξη ηλεκτρομαγνητικών παλμών (EMP).
Παρά την επίθεση που θα μας επηρεάσει το. ηλεκτρικό δίκτυο για μια παρατεταμένη περίοδο μηνών ή ετών «, προειδοποίησε ο Πέτρος Pry,εκτελεστικός διευθυντής της task force EMP ,στη δικομματική επιτροπή του Κογκρέσου . γερουσιαστής,  προειδοποιεί για emp επίθεση για να σκουπίσει έξω το 90% του Αμερικάνικου πολιτισμού.
Μια επίθεση EMP στις ΗΠΑ θα αφήσει τη χώρα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επικοινωνία, χωρίς  μεταφορές, χωρίς τα καύσιμα, χωρίς τροφή και χωρίς τρεχούμενο νερό.
Χωρίς αυτοκίνητα ή φορτηγά στο δρόμο – λόγω της πλειοψηφίας των κατατσρεμένων εξαρτημάτων των οχημάτων σαν αποτέλεσμα της EMP επίθεσης – δεν θα υπάρξουν νέες παραδόσεις τροφίμων για την ανανέωση στα ράφια των καταστημάτων,έτσι τα ράφια των καταστημάτων θα μείνουν άδεια όταν υπάρξει μια τρελλή εξόρμηση για ψώνια σε όλη τη γη.Αν αυτό δεν είναι αρκετά κακό, όλα τα τρόφιμα που απαιτούν ψύξη θα αρχίσουν να χαλάνε μέσα σε λίγες ώρες.Ένα πλήρως εξοπλισμένο ψυγείο και καταψύκτης, θα πρέπει να καταναλώνονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ MY DAILY INFORMER :  corfiatiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις