Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει... μυστικό λογαριασμό στο Facebook [εικόνα]

Την αποκάλυψη ότι η βασίλισσα Ελισάβετ έχει... κρυφό λογαριασμό στο Facebook κάνουν βρετανικά ΜΜΕ.

Η 91 ετών μονάρχης δεν έχει μόνο τον επίσημο λογαριασμό The British Monarchy που ντεμπουτάρισε το 2010, αλλά φέρεται να διαθέτει και έναν απολύτως μυστικό προσωπικό λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Αυτό αναφέρει η Daily Mail, επικαλούμενη τον συγγραφέα Μπράιαν Χόι, που ασχολείται με το παλάτι του Μπάκιγχαμ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η βασίλισσα Ελισάβετ έχει αυτόν τον εξαιρετικά προσωπικό λογαριασμό με μυστική λίστα φίλων.
Τι και αν είναι 91 ετών, η βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται ότι γνωρίζει πολύ καλά να χειρίζεται μέσα επικοινωνίας, τελευταίας τεχνολογίας.
Οπως η εκλιπούσα μητέρα της, έτσι και η βασίλισσα Ελισάβετ, αγαπά να κουβεντιάζει στο τηλέφωνο, ενώ λέγεται πως ξέρει να στέλνει και μηνύματα. Το κρυπτογραφημένο τηλέφωνό της είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα πιο εξελιγμένα του κόσμου και αδιαπέραστο για τους χάκερς.
Οι δύο άνθρωποι που μιλά περισσότερο είναι η κόρη της πριγκίπισσα Αννα και ο Τζον Γουόρεν, γκουρού της ιπποδρομίας και γαμπρός του πολύ καλού της φίλου τέως κόμη του Κέρνάρφον. Μπορεί να μην τον ξέρετε, αλλά το σπίτι του ήταν το κάστρο Highclere στο Μπέρκσαϊρ, γνωστό στους τηλεθεατές ως Downton Abbey.
Η προσωπική βοηθός της βασίλισσας, Ανγκελα Κέλι, είναι υπεύθυνη για το τηλέφωνο και ποτέ δεν το αφήνει να μείνει χωρίς μπαταρία. Λέγεται πως είναι ένα εξαιρετικά λεπτό smartphone, με κάμερα, αρκετά μικρό και ελαφρύ για να χωράει σε μια τσέπη ή τσάντα.
Η βασίλισσα πέρα από smartphone διαθέτει iPad και φορητό υπολογιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις