Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Τιμή-έκπληξη για το κόσμημα Folli Follie που φοράει καθημερινά η Έφη Αχτσιόγλου (photos)

Η Έφη Αχτσιόγλου εκτός από μία πετυχημένη και όμορφη γυναίκα, είναι ίσως η πιο στιλάτη Ελληνίδα πολιτικός καθώς οι εμφανίσεις της σχολιάζονται για το μινιμαλισμό τους και την κομψότητά τους.

Αν τις παρατηρήσετε προσεκτικά θα δείτε ότι ένα κόσμημα δεν το αποχωρίζετε ποτέ.
H υπουργός εργασίας Έφη Αχτσιόγλου φόρεσε ένα κολιέ Folli Follie από την συλλογή Heart4Heart στις τελευταίες συνεδριάσεις της ολομέλειας της Βουλής, αλλά όπως μπορείτε να δείτε είναι μάλλον το αγαπημένο της γιατί το έχει επιλέξει και σε άλλες εμφανίσεις της.
Η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου  μιλάει στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής κατά τη συζήτηση και ψήφιση των μέτρων για το κλείσιμο της β' αξιολόγησης, Αθήνα, την Τετάρτη 17 Μαϊου 2017, για την αντισυνταγματικότητα του νομοσχεδίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Η “Heart4Heart” είναι μία από τις πιο δημοφιλείς συλλογές της Folli Follie με το πολυαγαπημένο μοτίφ, το οποίο αποτελείται από τέσσερις καρδιές στο σχήμα της τύχηςπου φέτος  εμπλουτίζεται με εντυπωσιακά σχέδια για να συναρπάσουν τους πιο πιστούς λάτρεις του στυλ. Στη συλλογή θα βρείτε μεγάλα statement ή μικρά λεπτεπίλεπτα κλασσικά κομμάτια για να κάνετε κάθε σας εμφάνιση ξεχωριστή.
Folli Follie

Η τιμή του κοσμήματος είναι €90, οπότε είναι οικονομικά προσιτό και πολλές γυναίκες μπορούν να το αποκτήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις