Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

H Le Pen και η DuPont-Aignan έχουν κοινό όραμα για το μέλλον της Γαλλίας

© Φωτογραφία: Pixabay Παρίσι
Η Γαλλίδα υποψήφια Πρόεδρος Marine Le Pen μοιράζεται το πολιτικό όραμα για το μέλλον της Γαλλίας με την επικεφαλής της δεξιάς «Σήκω Γαλλία » Nicolas DuPont-Aignan.

Μόσχα (Sputnik) – Το Σάββατο,  η Λεπέν ανακοίνωσε ότι θα διορίσει τον  DuPont-Aignan ως πρωθυπουργό της Γαλλίας αν κερδίσει τις εκλογές.
«Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα της ανεξαρτησίας και της προστασίας των υπηκόων της Γαλλίας,» δήλωσε η  Le Pen,  σε συνέντευξή της στην εφημερίδα  «Le Parisien».
Η Le Pen πρόσθεσε ότι έχει αποκλειστεί από την καμπάνια της η  πρόταση για την «περίοδο αναμονής» – μια καθυστέρηση που επιτρέπει στους αλλοδαπούς να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα σύστημα κοινωνικής προστασίας ελεύθερης κατάστασης μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, μετά από αίτημα της DuPont Aignan.
Ο  Dupont-Aignan βγήκε  έξω από την προεδρική κούρσα μετά το ποσοστό  του 4,7 τοις εκατό των ψήφων που πήρε  στον πρώτο γύρο. Είπε ότι, σύμφωνα με τη συμφωνία διακυβέρνησης με την  Le Pen οι προτάσεις πολιτικής του θα πρέπει να ενσωματωθούν στην καμπάνια της. Ο δεξιός
πολιτικός είναι αντίπαλος Εμμανουή Macron που τον θεωρεί λομπίστα των χρηματοδοτών και των μέσων ενημέρωσης.
Στις 23 Απριλίου , η  Le Pen και ο  macron αναδείχθηκαν  ως οι  δύο πρωτοπόροι  στον πρώτο γύρο των εκλογών, και πρόκειται να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον στο δεύτερο γύρο στις 7 Μαΐου. Ο  macron κέρδισε τον πρώτο γύρο με 24,01% των ψήφων , ενώ η Le pen πήρε 21,30%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις