Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Συμμορία Γυναικών... Βiαζε Νεαρό Επί Τρεις Ημέρες!! Δείτε Πως...

Θύμα κατ’ επανάληψη βιασμού από τρεις γυναίκες έπεσε ένας 23χρονος νεαρός στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής.


Όπως κατήγγειλε ο 23χρονος στις Αρχές, ο εφιάλτης ξεκίνησε την Παρασκευή το βράδυ και κράτησε τρεις ολόκληρες μέρες. Συγκεκριμένα, ο νεαρός επιβιβάστηκε σε ένα ταξί στο οποίο επέβαιναν ήδη οι τρεις γυναίκες. Ξαφνικά, όπως γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Πρετόρια μιλώντας στο Times Live, το ταξί, ενώ κινείτο σε πολυσύχναστη συνοικία της πόλης, άλλαξε κατεύθυνση, ενώ ο οδηγός είπε στον νεαρό να καθίσει στη θέση του συνοδηγού.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο νεαρός, μία από τις γυναίκες φέρεται να του έκανε ένεση με άγνωστη ουσία, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

«Είπε ότι ξύπνησε σε ένα μονό κρεβάτι, σε άγνωστο χώρο και τοποθεσία. Οι γυναίκες φέρονται να τον ανάγκασαν να πιει ένα ενεργειακό ποτό, πριν τον βιάσουν επανειλημμένως για τρεις ημέρες» δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Τον άφησαν ελεύθερο τρεις ημέρες μετά σε μια περιοχή περίπου 48 χιλιόμετρα μακριά της Πρετόρια και εκείνος κατέφυγε στις Αρχές. Ήταν «πολύ σοκαρισμένος» και έλαβε ιατρική περίθαλψη, ανέφερε η αστυνομία, τονίζοντας ότι «λαμβάνουμε σοβαρά υπ' όψιν όλα τα σεξουαλικά αδικήματα ανεξαρτήτως φύλου».

Η αστυνομία διενεργεί εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών γυναικών, οι οποίες απήγαγαν και βίασαν κατ’ εξακολούθηση τον νεαρό. 
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις