Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Απίστευτο συμβάν στην Πλαζ της Πάτρας-Mικρό παιδί ζητούσε επίμονα από τη μητέρα του να αγοράσει πέντε σκρατς….Το αποτέλεσμα;

Ένα απίστευτο περιστατικό τύχης-ατυχίας, διαδραματίστηκε  στην περιοχή της πλαζ.

Δύο οικογένειες που βρίσκονταν στο σημείο για να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης , είναι οι πρωταγωνιστές μιας απίστευτης ιστορίας. Αν έχεις τύχη διάβαινε λέει ο θυμόσοφος λαός και αυτό πάει γάντι στο γεγονός που θα περιγράψουμε παρακάτω.
Στο κατάστημα εστίασης που λειτουργεί στην Πλαζ, σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip.gr  μετέβη ένας  πλανόδιος, για να πουλήσει λαχεία και σκρατς. Όταν έγινε αντιληπτός από το μικρό παιδί, της μιας οικογένειας, αυτό ζητούσε επίμονα από τη μητέρα του να του δώσει το ποσό των πέντε ευρώ που είχε πάρει από τη γιαγιά του για χαρτζιλίκι, για να αγοράσει πέντε σκρατς του ενός ευρώ.
Αρχικά η μητέρα του ήταν αρνητική, όμως στη συνέχεια πείστηκε και αγόρασε εν τέλει τρία λαχεία, τα οποία και δεν κέρδισαν ούτε ευρώ. Μετά από λίγο,  ο λαχειοπώλης πήγε στη διπλανή παρέα όπου βρισκόταν μια μητέρα με το παιδί της. Αγόρασαν  επίσης τρία λαχεία από την ίδια σειρά. Ξύνοντας, το πρώτο, διαπίστωσαν ότι κέρδισαν 20.000 ευρώ, ξεσπώντας σε επιφωνήματα πανηγυρισμού.
Ο λαχειοπώλης στράφηκε προς τη μεριά της μητέρας λέγοντας της, πως αν έπαιρνε επιπλέον δύο σκρατς, όπως της ζήτησε ο μικρός,  θα είχε πάρει τα 20.000 καθώς τα κερδοφόρα λαχεία, ήταν τα τρία επόμενα από τη σειρά που πήραν λίγο νωρίτερα. Ο μικρός άρχισε να κλαίει και η μητέρα, δεν μπορούσε να πιστέψει πως κλότσησε την τύχη της.


http://www.contraseolous.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις