Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Macron: Θα δώσω μάχη, ώστε τα οφέλη της παγκοσμιοποίησης να μοιραστούν σε όλους

«Δεν ξεχνώ τις διασπάσεις, την οργή, τις αμφιβολίες» τόνισε ο πρόεδρος της Γαλλίας  και  δεσμεύτηκε να «συγκεντρώσει και να ακούσει τους φόβους και να απαντήσει σε αυτούς»
Τη στήριξή του στην παγκοσμιοποίηση επανέλαβε ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας Emmanuel Macron, τονίζοντας πως θα δώσει μάχη, ώστε να μοιραστούν δικαιότερα τα οφέλη της στον καθένα.
«Η πρόκληση των επόμενων πέντε ετών θα είναι να εμποδίσουμε η χώρα μας να διαλυθεί διασφαλίζοντας, όπως το Παρίσι που τα καταφέρνει περίφημα, ότι η παγκοσμιοποίηση και το άνοιγμα της χώρας μας θα ωφελήσουν τον καθένα μας, σημείωσε από το δημαρχείο της γαλλικής πρωτεύουσας ο Macron μετά τη σημερινή (14/5) ορκωμοσία του.
Παρουσία της δημάρχου του Παρισιού Anne Hidalgo , ο πρόεδρος της Γαλλίας διατύπωσε την ελπίδα ότι θα καταφέρει «να ενώσει την χώρα επιτρέποντας σε κάθε κοινότητα, κάθε νομό, κάθε περιφέρεια να εξελιχθεί σε μια επιτυχημένη περιοχή και να αποτελεί πλήρες κομμάτι της χώρας».
«Δεν ξεχνώ τις διασπάσεις, την οργή, τις αμφιβολίες»  πρόσθεσε  και  δεσμεύτηκε να «συγκεντρώσει και να ακούσει τους φόβους και να απαντήσει σε αυτούς».
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο μιας «οικονομίας κυκλικής, συνεργατικής, κοινωνικής, αλληλέγγυας και ψηφιακής» διευκρίνισε ότι θέλει «να αδράξει αυτές τις νέες ευκαιρίες» όμως «την ίδια στιγμή να προστατεύσει προσφέροντας την ασφάλεια σε νέους τομείς».
Επιπλέον, ο πρόεδρος της Γαλλίας χαιρέτισε τις δράσεις του Παρισιού, που ηγείται στην εκστρατεία εναντίον της κλιματικής αλλαγής, «ένα ρόλο για τον οποίο θα σας βοηθήσω» τόνισε απευθυνόμενος στην Hdialgo.
www.bankingnews.,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις