Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

O MΗTΣΟΤΑΚΗΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!!! Μητσοτάκης: Μείωση της φορολογίας στο 20% για τις επιχειρήσεις

ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ: ΕΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΜΟΥ... ΦΑΕ ΛΟΓΙΑ, ΦΑΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΦΑΕ ΣΑΝΟ... ΒΟΣΚΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ.... ΔΕΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΣΑΝΟ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ.... ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΝΟ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞ?... ΦΑΕ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ!!!!

Αποκλιμάκωση της φορολογίας των επιχειρήσεων στο 20%, μέσα στα δύο πρώτα χρόνια της διακυβέρνησής του, υποσχέθηκε ο
πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Εμείς θα μειώσουμε τους φόρους» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «η αποκλιμάκωση της φορολογίας θα πρέπει να φθάσει για τις επιχειρήσεις στο 20% μέσα σε δύο χρόνια. Για μεγαλύτερη μείωση αυτή τη στιγμή τα νούμερα δεν βγαίνουν. Πρέπει να εξασφαλίσουμε τον δημοσιονομικό χώρο και να θέσουμε στους εταίρους τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων. Ένα από τα αρνητικά που θα κληρονομήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη κυβέρνηση είναι η δέσμευση σε υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα για πολλά χρόνια».

Σημείωσε ότι στο πρόγραμμα της ΝΔ είναι το ένα προς πέντε στις προσλήψεις, προκειμένου να μειωθεί περαιτέρω το δημόσιο. Το δημόσιο, υποστήριξε, πρέπει να προσλαμβάνει μόνο εξειδικευμένο προσωπικό. Έκανε ειδική αναφορά στο προσωπικό του συστήματος Υγείας που με προσωπική προσπάθεια κρατούν όρθιο το σύστημα. «Αντί ο αρμόδιος υπουργός να κάνει χυδαία σόου, καλύτερα να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα» ανέφερε.

Ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε ότι υπάρχει περιθώριο για μικρότερο και καλύτερο δημόσιο χωρίς απολύσεις. Για τη μονιμότητα στο δημόσιο, είπε ότι ο νεοπροσλαμβανόμενος στο δημόσιο τομέα είναι δόκιμος για δύο χρόνια, τώρα όμως δίχως αξιολόγηση όλοι μονιμοποιούνται. Πρέπει όμως να αξιολογούνται και αν δεν είναι κατάλληλοι να μην γίνονται μόνιμοι. Η χώρα χρειάζεται ένα ανταγωνιστικό δημόσιο και μία παραγωγική ιδιωτική οικονομία.

Αναφερόμενος στις Γαλλικές εκλογές ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι«Ήταν καλή μέρα για την Ευρώπη χθες» και σημείωσε πως «ήταν η νίκη της κοινής λογικής και της μετριοπάθειας, απέναντι στις δυνάμεις του λαϊκισμού και του ευρωσκεπτικισμού και μπορούμε κι εμείς να βγάλουμε συμπεράσματα εδώ στην Ελλάδα». Σημείωσε ότι έχει γνωρίσει προσωπικά τον Μακρόν, αν και η ΝΔ ως μέλος του ΕΛΚ, είχε στην αρχή στηρίξει τον έτερο υποψήφιο Φιγιόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις