Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Λαοθάλασσα στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο - (PHOTOREPORTAZ) ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

Με το ζόρι μαζεύτηκαν 40 άτομα


Για γέλια και για κλάματα οι εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα. Ούτε στην Κρήτη πλέον δεν μπορούν να μαζέψουν κόσμο.

40 άτομα συγκεντρώθηκαν ο σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο με ομιλητή τον Γ.Γ του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Κώστα Πουλάκη, ενώ το «παρών» έδωσε και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

Την εκδήλωση διοργάνωσε στο «Σπίτι του Πολιτισμού» η Ν.Ε Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τα μέλη του κυβερνώντος κόμματος άκουσαν κιόλας τα παράπονα από συμβασιούχους του δήμου Ρεθύμνου στον τομέα της καθαριότητας που διαμαρτύρονταν για την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που ορίζει την απόλυση τους.


Συνεχώς αυξάνεται λίστα των αποτυχημένων εκδηλώσεων
"Τεράστια επιτυχία" η περιοδεία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη στην Κερατέα και τη Λαυρεωτική

Στην Κερατέα η συγκέντρωση έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαρτίου 2017 στο Δημαρχείο, μεταξύ του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη και την Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ.


"Σύσσωμος" ο λαός του ΣΥΡΙΖΑ (και οι 4) στην Κερατέα ήταν εκεί. 


Στο Λαύριο η σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Λαυρεωτικής με τον Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη και τον αντιπεριφερειάρχη ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου έγινε στο οινομαγειρείο «Ποσειδώνιο».


Σύσκεψη υπουργού και αντιπεριφερειάρχη σε οινομαγειρείο για τα προβλήματα της Λαυρεωτικής.




"Πλήθος" λαού της Λαυρεωτικής παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά ξεροσφύρι, τις εξαγγελίες του υπουργού.

"Τρεις και ο κούκος" στην εκδήλωση για τα 2 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα

Στο πλαίσιο  της πανελλαδικής πολιτικής εξόρμησης, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στον νομό Πρέβεζας.
Το απόγευμα του Σαββάτου στις 6 μ.μ. παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην «Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης»  για τα δύο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και στις 7 μ.μ. ήταν ομιλητής στην εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο. 
Στην συνέντευξη τύπου με τους δημοσιογράφους και εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, τον Υφυπουργό προλόγισε ο συντονιστής της ΝΕ του Σύριζα κ.Παπαδήμος, ενώ τον συνόδευσε ο τοπικός Βουλευτής του Σύριζα Κώστας Μπάρκας.
Όπως θα δείτε από τις φωτογραφιές που δημοσιεύει το PrevezaBest, η εκδήλωση μόνο πετυχημένη δεν ήταν, αφού ελάχιστοι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ παρευρέθηκαν.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις