Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Γλέζος: Βρισκόμαστε σε έναν κάβο και θα τον ξεπεράσουμε (pics)

Αισιόδοξος ότι οι Έλληνες θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες, εμφανίστηκε ο Μανώλης Γλέζος μιλώντας σε δημοσιογράφους στα Χανιά, όπου βρέθηκε το πρωί της Πρωτομαγιάς.




«Βρισκόμαστε σε έναν κάβο και θα τον ξεπεράσουμε. Η εμπειρία μου λέει ότι έχουμε ξεπεράσει πολύ δυσκολότερους κάβους. Ήμασταν σκλάβοι στους Βενετσιάνους, στους Γενουάτες, στους Οθωμανούς, για 400 χρόνια -ο μεγαλύτερος κάβος απ’ όλους- και καταφέραμε και ξαναχτίσαμε την Ελλάδα... ο μόνος λαός που κατάφερε κάτι τέτοιο» ανέφερε ο κ. Γλέζος, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Ερωτηθείς δε για την απογοήτευση του κόσμου, σχολίασε πως αυτή είναι η εικόνα που προβάλουν τα ΜΜΕ και όχι η πραγματικότητα: «Αυτή την ώρα συντελείται μέσα στην Ελλάδα μία πρωτοφανής συνειδησιακή διαδικασία που θα ανατρέψει όλους τους εκβιασμούς των δανειστών και των υποστηρικτών τους. Δεν λέω ότι είναι εύκολη κατάσταση, είναι δύσκολη αλλά θα την ξεπεράσουμε».
glezos chania1
(Πηγή: zarpanews.gr)
Στο μεταξύ, αυτήν την περίοδο στα Χανιά και συγκεκριμένα στις φυλακές του Ιτζεδίν, ο Παντελής Βούλγαρης γυρίζει την νέα του ταινία, «Το τελευταίο σημείωμα» που τοποθετείται χρονικά στην περίοδο της Γερμανικής κατοχής και στην εκτέλεση από τους ναζί 200 αντιστασιακών στην Καισαριανή, την 1η Μαΐου του 1944 (ΕΔΩ).
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr η παρουσία του Μανώλη Γλέζου σχετίζεται με τα γυρίσματα. Ερωτηθείς για τον εάν ο Γλέζος εμφανίζεται στην ταινία, ο Παντελής Βούλγαρης, αρκέστηκε να σχολιάσει ότι τους δύο άνδρες συνδέει φιλία από παλιά.
glezos chania2 696x503
(Πηγή: zarpanews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις