Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Δείτε τι βάζουν οι γυναίκες στον κόλπο τους για να αποφύγουν το βιασμό (pics)

Και είναι το χειρότερο βασανιστήριο για τον επίδοξο βιαστή τους

Κάθε μέρα χιλιάδες γυναίκες πέφτουν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης η οποία αφήνει εκτός
από σωματικά τραύματα και ανοιχτές πληγές στην ψυχή τους για το υπόλοιπο της ζωής τους.
Εκτός μάλιστα από τις σωματικές βλάβες ελλοχεύει και ο κίνδυνος μιας εγκυμοσύνης ή κάποιας σεξουαλικώς μεταδιδόμενης ασθένειας.
Σύμφωνα με στοιχεία, η Νότια Αφρική έχει τα υψηλότερα ποσοστά σεξουαλικών επιθέσεων στον κόσμο με περίπου 52,000 περιστατικά ετησίως. Σύμφωνα μάλιστα με τους ειδικούς, οι περισσότερες από αυτές τις επιθέσεις δεν αναφέρονται καν, με αποτέλεσμα ο πραγματικός αριθμός να είναι τρομακτικά μεγαλύτερος.
H Sonette Ehlers ζει στη Νότια Αφρική και δουλεύει με θύματα βιασμών. Όταν είδε πόσο σοβαρό ήταν το πρόβλημα, ήξερε πως έπρεπε να κάνει κάτι δραστικό. Σκέφτηκε έτσι μία πολύ πρωτότυπη εφεύρεση…
kolpos viastes3
Η Ehlers πήρε λοιπόν ένα προφυλακτικό για γυναίκες και το μετέτρεψε σε «όπλο» που θα αποτρέπει τέτοιες επιθέσεις.
Ονόμασε την εφεύρεσή της «Rape Axe», με σκοπό να «κόψει» το βιασμό από τη… ρίζα του, αφού το εσωτερικό του επεξεργασμένου προφυλακτικού είναι γεμάτο με πλαστικούς γάντζους που «αγαλλιάζουν» το πέος όταν αυτό εισβάλει στον κόλπο.
Αυτό το ιδιαίτερο προφυλακτικό υπόσχεται να σταματήσει τους βιαστές, τουλάχιστον στο αρχικό στάδιο του φρικιαστικού αυτού εγκλήματος, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στο θύμα να ξεφύγει ή ακόμα και να έρθει σε θέση ισχύος απέναντι στο δράστη λόγω του αβάσταχτου πόνου που προκαλεί.
Οι γάντζοι μάλιστα μπορούν να αφαιρεθούν μόνο χειρουργικά, κάτι που σημαίνει ότι ο δράστης θα βρίσκεται με το ένα πόδι στη φυλακή.
kolpos viastes
Εκτός από «όπλο» όμως το «Rape Axe» είναι και ένα λειτουργικό προφυλακτικό που προστατεύει τις γυναίκες από ΣΜΝ.
Μπορεί να φορεθεί, δε, για μέχρι και 24 ώρες, ενώ είναι εύκολο στη χρήση του όπως ένα ταμπόν.
Παράλληλα, δοκιμές έχουν δείξει πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος τραυματισμού γι’ αυτήν που το φοράει.
Από την άλλη, ορισμένοι πιστεύουν πως αυτό θα μπορούσε να κάνει τους βιαστές ακόμα πιο επιθετικούς, αλλά και ότι προστατεύει μόνο ενάντια στον κολπικό βιασμό.
Πολλοί υποστηρικτές του ωστόσο «απαντούν» ότι μόνο και μόνο που… υπάρχει, οι βιαστές μπορεί να νομίζουν πως μία γυναίκα το φοράει, αποτρέποντας έναν πιθανό βιασμό.
kolpos viastes4
Το πρότζεκτ πάντως είναι ακόμα στα αρχικά του στάδια και χρειάζεται αρκετός ακόμη χρόνος, αλλά και δοκιμές μέχρι να βγει στην παραγωγή.
Πηγή: fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις