Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Κικίλιας στον Realfm 97,8: Η γραβάτα του κ. Τσίπρα θα είναι η θηλιά για όλους τους Έλληνες

Θηλιά για όλους τους Έλληνες είναι η γραβάτα του κ. Τσίπρα, είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, σχολιάζοντας την
αισιοδοξία που εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ότι έρχονται καλά νέα για το ζήτημα του χρέους.

"Η γραβάτα του κ. Τσίπρα θα είναι η θηλιά για όλους τους Έλληνες, γιατί είναι θηλιά για την ελληνική οικονομία τουλάχιστον μέχρι το 2021. Αυτήν την δύσκολη και κακή μέρα για τους Έλληνες, βάλλονται οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι χαμηλόμισθοι, τα φτωχότερα νοικοκυριά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες" σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και πρόσθεσε:
"Η αλήθεια είναι ότι χωρίς αυτούς η χώρα θα είχε βγει από τα μνημόνια το 2014, είχε ήδη πάρει πιστοληπτική γραμμή, ήταν έτοιμη να βγει από τα μνημόνια και η πραγματική οικονομία της αγοράς βάδιζε σε καλύτερα μονοπάτια."
Στο ερώτημα γιατί η ΝΔ λέει όχι στα αντίμετρα που προτείνει η κυβέρνηση και καταθέτει τροπολογία με άλλα αντίμετρα ο κ. Κικίλιας απάντησε "αυτά που καταθέτουμε είναι σήμερα, είναι τώρα, είναι πραγματικότητα, με μία αποδοχή της τροπολογίας από την κυβέρνηση και μία υπογραφή γιατί είναι επί των πλεονασμάτων που λέει για φέτος. Ποιος χριστιανός μπορεί να πιστέψει ότι το 2021 θα έχουμε 5,6% πλεόνασμα για να μπορεί ο κ. Τσίπρας, ή όποιος είναι τότε, να εφαρμόσει αυτά τα αντίμετρα. Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, ισούται με παράλληλο πρόγραμμα, ισούται με αντίμετρα και είναι πολιτικές μπούρδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις