Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Βορίδης: Φίλος της κυβέρνησης ο Schaeuble

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθαρίζει εκ νέου πως το κόμμα του δεν πρόκειται να ψηφίσει τα κυβερνητικά αντίμετρα
Σκληρή επίθεση στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό «χαζογελώντα», «χαχανίζοντα», «απόλυτη καταστροφή της Ελλάδας», και αμφισβητώντας και για πατριωτισμό του, καθώς, όπως αναφέρει, «θα προσέφευγε (στις κάλπες) αν είχε ίχνος πατριωτισμού καταλαβαίνοντας ότι κάθε μέρα που παραμένει, καταστρέφει την πατρίδα».
Μάλιστα, ο κ. Βορίδης αποκάλεσε τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Wolfgang Schaeuble, «φίλο της κυβέρνησης».
Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθαρίζει εκ νέου πως το κόμμα του δεν πρόκειται να ψηφίσει τα κυβερνητικά αντίμετρα, αφού τα χαρακτηρίζει «δημοσιονομικά μέτρα» και προκειμένου να εφαρμοστούν, «πρέπει να επιτευχθεί πλεόνασμα 5,5%».
Αναγνωρίζει, ωστόσο, ότι τα ψηφισμένα μέτρα δύσκολα θα ανατραπούν από μια επόμενη κυβέρνηση:
«Οι δεσμεύσεις που αναλαμβάνονται, δεν θα είναι εύκολο να ανατραπούν», παραδέχεται συγκεκριμένα.
Και όσον αφορά την εξεταστική επιτροπή για την υγεία, ο Μ. Βορίδης διατείνεται ότι αυτή πρόκειται να στοχοποιήσει «οποιονδήποτε αντιπολιτεύεται μαχητικά τον ΣΥΡΙΖΑ».
Ζητά εξάλλου από τους πολίτες να δώσουν στην ΝΔ στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση «μέγιστη δυνατή πολιτική και εκλογική ηγεμονία», ενώ χαρακτηρίζει «ανοίκειες» τις αναφορές του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη στον πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη.
www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις