Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Ο Shoygu είπε, ότι τα μαχητικά πέμπτης γενιάς T-50 θα παραδοθούν στις ένοπλες δυνάμεις

© RIA Novosti / Αλεξέι Φιλίποφ Το αεροσκάφος Τ-50 (project PAK-PHA)
ΜΟΣΧΑ, 24 Μαΐου – RIA Novosti.  Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις θα λάβουν το
 πέμπτης γενιάς μαχητικό  T-50 το 2019, και τα τελευταία συστήματα αντιαεροπορικών  πυραύλων S-500 – το 2020, τα  οποία θα είναι  ένα αξιόπιστο εμπόδιο για την άμεση παγκόσμια επίθεση των εχθρών , είπε  ο υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας  Σεργκέι Shoigu .

«Οι παραδόσεις στις ένοπλες δυνάμεις   το 2019  των Sukhoi PAK PHA  T-50, και το 2020 – των  συστημάτων αντιαεροπορικών  πυραύλων S-500 θα ενισχύσουν  την αποτελεσματικότητα του αγώνα κατά  των συγχρόνων  μέσων  της αεροδιαστημικής επίθεσης» – δήλωσε ο Σοϊγκού κατά τη διάρκεια της   «ώρας της κυβέρνησης»   στο Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «η εφαρμογή αυτών  των σχεδίων θα δημιουργήσει ένα αξιόπιστο εμπόδιο για την άμεση παγκόσμια επίθεση των εχθρών  και θα  παρέχει μια υψηλής τεχνολογίας μη πυρηνική αποτροπή κάθε επιτιθέμενου»
Το  T-50 (project PAK PHA) – είναι  πέμπτης γενιάς μαχητικό Ρωσικό  αεροσκάφος  που  θα αντικαταστήσει το Su-27. Είναι εξοπλισμένο με μια ριζικά νέα σουίτα ηλεκτρονικών  συστημάτων και πολλά υποσχόμενο ραντάρ με συγχρονισμένες συστοιχίες κεραιών.
Ο  στρατιωτικός εμπειρογνώμονας διευθυντής του Κέντρου στρατηγικού  περιβάλλοντος,  Ιβάν Konovalov είπε νωρίτερα  στον αέρα του ραδιοφώνου Sputnik ότι το νέο μαχητικό διακρίνεται για την χαμηλή του ορατότητα, ευελιξία,  «έξυπνη» κάλυψη – τελευταία ηλεκτρονικά συστήματα και τη δυνατότητα να έχει  υπερηχητικές ταχύτητες χωρίς μετάκαυση. Οι βασικοί ανταγωνιστές του Τ-50 – είναι τα Αμερικάνικά F-22 και F-35.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις