Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Survivor: Έγιναν μαλλιά κουβάρια Αναγνωστόπουλος - Αγγελόπουλος! [vid]

Και σαν να μην έφτανε η κόντρα Σπαλιάρα - Κοκκινάκη, τώρα ένταση προκλήθηκε και ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.
Τι συμβαίνει ανάμεσα στις δύο ομάδες του Survivor.
Τα τελευταία νέα του Survivor έχουν συγκλονίσει όλο το τηλεοπτικό κοινό που είχε συνηθίσει μέχρι τώρα το ήσυχο κλίμα που υπήρχε ανάμεσα στους Μαχητές και τους Διάσημους. Πέρα από την κόντρα του Κώστα Κοκκινάκη και του Γιάννη Σπαλιάρα που έχει "ανάψει τα αίματα" ανάμεσα στις δύο ομάδες, τώρα και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχτηκε επίθεση από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Ο λόγος; Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος του χθεσινού επεισοδίου του Survivor, σχολίαζε δυνατά και προς υποστήριξη του συμπαίκτη του, πότε οι αντοχές των αντιπάλων τελείωναν, γεγονός που έφερε στα όρια του τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και δε δίστασε να το συζητήσει ανοιχτά μαζί του μετά τη νίκη των Διασήμων.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος τόνισε: «Εμένα με θλίβει ιδιαίτερα να κρατάω το σκοινί να δίνουν όλη την ψυχή μου και να ακούω τον Γιώργο, όταν έπαιζα με τον Μπο να λέει “κράτα, δεν αντέχει άλλο”. Το θεώρησα πολύ προσβλητικό αυτό! Είναι πολύ προσβλητικό για μένα, δεν το έχω πει σε κανέναν. Ίσως το είχα κάνει στα πρώτα αγωνίσματα στη Λάουρα και είχα τσακωθεί με την Ευρυδίκη και ζήτησα προσωπικά συγγνώμη. Όλη η ομάδα έδωσε την ψυχή της και δεν αρμόζει τέτοιο πράγμα να πει για κανέναν συμπαίκτη μου».

Από την μεριά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος δικαιολογήθηκε: «Δεν θυμάμαι να το είπα, αλλά αν το είπα δεν βρίσκω κάτι το προσβλητικό σε αυτό. Είναι εμψυχωτικό για τον συμπαίκτη μου. Άρα δεν νομίζω να τον προσέβαλα και ούτε είχα τέτοια πρόθεση».

Είναι εμφανές ότι οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται και στα... καλύτερα τους το τελευταίο διάστημα. Ο ένας αντίπαλος "στριμώχνει" τον άλλον και τα πράγματα δυσκολεύουν τόσο στα αγωνίσματα όσο και στη συμβίωση, αφού οι δύο ομάδες μένουν στην ίδια παραλία πλέον. Τα κορίτσια της ομάδας των Μαχητών και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τους Μαχητές φαίνεται ότι είναι οι μόνες που διατηρούν καλές σχέσεις και προσπαθούν με κάθε ευκαιρία να απομακρύνονται από όποιον τσακωμό προκαλούν οι υπόλοιποι παίκτες των δύο ομάδων του Survivor.

Σίγουρα και για τις δύο ομάδες είναι δύσκολο να διαχειριστούν τις ήττες τους και όσο περνάει ο καιρός, όπου η πείνα θα μεγαλώνει και τα αγωνίσματα θα γίνονται πιο δύσκολα, τόσο περισσότερες εντάσεις θα δημιουργούνται μεταξύ τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα του Survivor:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις