Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Survivor - Ανατροπή: Οι Τουρκάλες δε γουστάρουν το Ντάνο! Τι έγραψαν εναντίον του Αγγελόπουλου;

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως θα υπάρξει αγώνας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία έγινε χαμός στο τουίτερ.
Όπως σας αποκάλυψα οι Τούρκοι προκάλεσαν. Πολύ. Όμως υπήρχαν και οι στερημένες Τουρκάλες που δεν νοιάστηκαν τόσο για τον αγώνα. Αλλά για τους Έλληνες που θα δουν στις οθόνες του. Ήδη κάποιες είχαν δει μέσω διαδικτύου και τουίτερ τα πρόσωπα των Ελλήνων παικτών. Και είχαν ξεχωρίσει ένα! Όχι όμως αυτό που «προσκυνά» ο γυναικείος πληθυσμός στην Ελλάδα. Οι Τουρκάλες δεν γούσταραν τον Ντάνο που χθές τους κάρφωσε ανελέητα.
Σε τουίτς λοιπόν γράφουν πως θέλουν να κερδίσει η ομάδα τους αλλά σχολιάζουν κολακευτικά τον Βάσαλο. Όσο για τις δικές μας; Φυσικά αντέδρασαν! «Ε όχι και να μας τον φάνε οι Τουρκάλες» σχολιάζουν!


Σάλος με την ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού του Survivor για τον Κεμάλ Ατατούρκ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί στο Instagram, όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ με μία άκρως προκλητική λεζάντα.
«19 Μαΐου. Ας γιορτάσουμε την Ημέρα Νεολαίας Και Άθλησης. Θυμάμαι πάντα τον μεγάλο μας ηγέτη Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ με αγάπη και σεβασμό», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Για τους Τούρκους, η σημερινή μέρα είναι αργία. Τιμάται η άφιξη του Ατατούρκ στην Σαμψούντα, την οποία θεωρούν ως απαρχή του Πολέμου της Ανεξαρτησίας. Ωστόσο, πρόκειται για μία «μαύρη» μέρα για τον Ελληνισμό, καθώς, σαν σήμερα, το 1919, ο Ατατούρκ δρομολόγησε τη δεύτερη και σκληρότερη φάση της γενοκτονίας των Ποντίων μέχρι την Μικρασιατική Καταστροφή, το 1922, όπου οι Ελληνοπόντιοι που έχασαν τη ζωή τους, ξεπέρασαν τους 200.000, ενώ κάποιοι ιστορικοί ανεβάζουν τον αριθμό στις 350.000.
Με νόμο που ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων το 1994, η 19η Μαΐου έχει οριστεί ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων και, για τον λόγο αυτό, η ανάρτηση του Ατζούν Ιλιτζαλί θεωρήθηκε από πολλούς ως πρόκληση.
Δείτε την ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις