Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Ένα αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στην Times Square ‑ Ένας νεκρός και 22 τραυματίες



Σε δηλώσεις προχώρησαν πριν από λίγο ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Bill de Blasio, ο αστυνομικός διοικητής της Νέας Υόρκης και ο επιθεωρητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Σύμφωνα με όσα δήλωσαν πάρχει μια 1 νεκρή γυναίκα, 4 πολύ σοβαρά τραυματίες (που βρίσκονται πλέον εκτός κινδύνου) και 18 ακόμα τραυματίες που έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της πόλης. Ο 26χρονος δράστης συνελλήφθη επί τόπου και είναι Αμερικανός πολίτης. Πρόκειται για πρώην μέλος των του αμερικανικού ναυτικού και είχε ποινικό μητρώο (μεταξύ των οποίων και δύο συλλήψεις για οδήγηση σε κατάσταση μέθης.

Όπως τονίστηκε με έμφαση δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια. Παρόλα αυτά προληπτικά θα ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε βασικά σημεία της πόλης.

Το ατύχημα συνέβη στη διασταύρωση 42ης και 7ης λεωφόρου της Νέας Υόρκης. Αρχικά οι αρχές της Νέας Υόρκης ανέφεραν ότι τα θύματα που τραυματίστηκαν είναι 13 ενώ το RT ανεβάζει στους 20 τον αριθμό των τραυματιών.

Η στιγμή της σύλληψης του οδηγού
Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσαν φωτογραφίες σύλληψης του οδηγού του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είναι 26χρονος έγχρωμος από το Μπρονξ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις