Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Το Twitter αποθεώνει την Μέρκελ για την πονηρή γκριμάτσα -Μετά τα όσα είπε για τις ΗΠΑ [εικόνες]

Η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ δήλωσε την Κυριακή πως η Γερμανία και η Ευρώπη δεν μπορούν πλέον να βασίζονται
στις ΗΠΑ και τη Βρετανία, λόγω του Ντόναλντ Τραμπ και του Brexit.

«Οι καιροί που μπορούσαμε να βασιζόμαστε πλήρως σε άλλους έχουν περάσει. Αυτό κατάλαβα τις τελευταίες ημέρες. Εμείς οι Ευρωπαίοι πρέπει πραγματικά να πάρουμε τη μοίρα στα χέρια μας», υπογράμμισε η Γερμανίδα καγκελάριος σε προεκλογική καμπάνια του CSU και έπειτα ήπιε μία μπύρα.





Κρατώντας το ποτήρι στο χέρι είχε ένα «πονηρό» χαμόγελο, που οι χρήστες του Twitter λάτρεψαν, όπως αναφέρει ο Independent.


 





«Η νέα επικεφαλής του ελεύθερου κόσμου», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter, ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Τραμπ: Είμαι ο βασιλιάς του κόσμου! Μέρκελ: Κράτα τη μπύρα μου».

Εννας άλλος «ανακάλυψε» το κρυφό της ημερολόγιο και μοιράστηκε στο κοινωνικό δίκτυο τις σκέψεις της: «Το κρυφό ημερολόγιο της Μέρκελ: Ο Τραμπ ήρθε στην Ευρώπη. Ηταν χειρότερο απ’ ότι φοβόμουν. Ξέρω δεν μπορούμε να τον εμπιστευτούμε. Τώρα, χρειάζομαι μια μπύρα..».

Η φωτογραφία της Μέρκελ με την μπύρα στο χέρι έκανε τον γύρο του Twitter, με ορισμένου χρήστες να θυμούνται και παλαιότερες στιγμές της Γερμανίδας καγκελάριου με μια μπύρα στο χέρι.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις