Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Σενάριο σήριαλ στην ΤV Ήπειρος βασισμένο σε αληθινές ιστορίες Νέα Δημοκρατία – ΝΟΔΕ Ιωαννίνων και οι Κουμπαριές

Πρόταση για σενάριο σήριαλ στην ΤV Ήπειρος βασισμένο σε αληθινές ιστορίες 

Και ενώ όλοι πιστεύανε ότι στα Γιάννενα η Ν.Δ. πάει να πάρει
«κεφάλι» στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μιλάει για νέες αξίες , έρχεται η περιφεριάρχης  γυναικών κ. Τσιώλη ( κουμπάρα της Συρεγγελα, υπεύθυνη γυναικών της ΝΔ )  βλέποντας ότι οι δημοσκοπήσεις είναι έτοιμες να δώσουν την εξουσία στην Ν.Δ.  ρίχνει την καρδάρα με το γάλα (όπως λένε στο χωριό μου) . Γιατί φίλες και φίλοι η εν λόγο κυρία αντί να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κουμπάρα της προφανώς για την θέση της στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, μάλλον θα θέλει κάτι παραπάνω. Υπενθυμίζουμε η απληστία είναι άσχημο πράγμα.    Καλά θα μου πείτε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων κος Βασιλείου (εκπρόσωπος του Μεϊμαράκη ) τι κάνει ; Όχι μόνο τα ανέχεται θα σας πω εγώ αλλά επειδή είναι και λίγο άσχετος και λίγο ανίκανος γι΄ αυτή την θέση,  στηρίζει τις κουμπαριές και έτσι γελάνε όλα τα Γιάννενα οι οποίοι γνωρίζουν βέβαια και πως εκλέχτηκε. 
Βλέπουμε λοιπόν την τομεάρχη Ιωαννίνων κ. Μαρία Μουρατίδου γνωστή για το ήθος και την ικανότητά της να αποπέμπεται χωρίς λόγο και την  Γραμματέα κ. Άννα Μαρτίνη να παραιτείται και να απέχει από κάθε εκδήλωση του νομού Ιωαννίνων, ενώ είναι  ένα από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας.
Έτσι είναι κύριε Μητσοτάκη, αν δεν μπορείς να ελέγξεις και να καθαρίσεις τις  ΝΟΔΕ  , πώς θα καθαρίσεις την χώρα ;
Με ανθρώπους όπως ο Βασιλείου και η Τσιώλη ; 
Ο Βασιλείου πάντως προσπαθεί να καθαρίσει όσους πρόσκεινται σε σένα. 
Στα Γιάννενα γελάνε όλοι με το κουκλοθέατρο που έχει στηθεί και βέβαια δείχνουν την απέχθειά τους με όλα αυτά που συμβαίνουν στην τοπική κοινωνία λέγοντας χαρακτηριστικά ότι : αν οι κουμπαριές και τα προσωπικά συμφέροντα είναι πάνω από την  παράταξη τότε και εμείς δεν έχουμε λόγους να στηρίξουμε την νέα προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη. 
Συμπέρασμα ότι η ΝΔ στα Γιάννενα χάνει τους ψηφοφόρους αλλά και τα ικανά στελέχη και διατηρεί τον πρόεδρο «κατά τύχη» και τους βολεμένους . 
Και όλα αυτά μόνο με το άρωμα της Εξουσίας.
Εμείς πάντως προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με την κ. Μουρατίδου η οποία η άδικη παραπομπή προφανώς έγινε μετά από την δημόσια επίθεση που δέχτηκε από την υπάλληλο του νοσοκομείου Χατζηκώστα και περιφεριάρχη γυναικών ΝΔ Ιωαννίνων κ. Τσιώλη η οποία αν ένα είναι αυτό που την χαρακτηρίζει είναι το αλαζονικό της ύφος και συμπεριφορά
Η κ. Άννα Μαρτίνη η οποία ως γνωστόν διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αρνήθηκε ευγενικά να μας σχολιάσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στα Γιάννενα απαντώντας μας ότι έχει παραιτηθεί μόνο από τον νομό Ιωαννίνων και συνεχίζει να δραστηριοποιείται για την παράταξη στους  υπόλοιπους νομούς  της Ηπείρου. Εμείς πάντως καταλάβαμε , γνωρίζοντας το ήθος της κ. Μαρτίνη , ότι η σιωπή της δεν πρόκειται να σπάσει προφανώς για να μη δημιουργήσει  πρόβλημα στη Νέα Δημοκρατία.
Όσων αφορά τον κ. Βασιλείου μάλλον νομίζει ότι βρισκόμαστε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία και πολεμάει να πάρει τον θρόνο, θεωρώντας ότι μόνο με την θέληση και τις δολοπλοκίες μπορεί κάποιος να τα καταφέρει και όχι με την ικανότητα.

Παπαδόπουλος Φάνης
Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις