Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

VIDEO - ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ / Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ 120 παρ.4 Σ / ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ - ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 28 ΜΑΪΟΥ 2017 18:00.
ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ .... ΠΟΤΕ ; ΕΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ...ΠΟΙΟΣ ;

ΕΔΩ ΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF: https://www.docdroid.net/FAed2qu/peop...
ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.
ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
ΠΕΡΙ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ
Ψήφισμα είναι η απόφαση κάποιων ανθρώπων (δεν εμπεριέχει την έννοια της ψηφοφορίας) στο να προτείνουν κάποιες προτάσεις προς κάποιον φορέα .π.χ Βουλή των Ελλήνων.
Η νομική ισχύ του ψηφίσματος , δηλαδή το αποτέλεσμα της παράδοσης του ψηφίσματος στη Βουλή είναι παντελώς ΑΓΝΩΣΤΟ .....όπως άγνωστο ήταν και το ποια θα είναι η έκβαση της κάθε μάχης που έδωσαν οι Έλληνες διαχρονικά....ο νοών νοείτω.
ΠΕΡΙ ΛΑΟΥ 
Είτε 2 Ελληνες , είτε 30 Έλληνες είτε 1000 Έλληνες είτε 2000000 Έλληνες χαρακτηρίζονται ως λαός.
Τους 2 ή τους 30 ή τους 1000 μπορεί κάποιος να τους χαρακτηρίσει ως λαου-τζίκο.
Τα 2000000 μπορεί κάποιος να τα χαρακτηρίσει λαο-θάλασσα.
Στις εν προκειμένω περιπτώσεις θεωρείται ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
Ο πληθυσμός της Ελλάδος ανέρχεται περί στα 11000000, όπου καλείται το σύνολο του Ελληνικού λαού.
Όταν το σύνολο του Ελληνικού λαού παίρνει μέρος σε μια ψηφοφορία,τότε λέγεται οτι τάδε ποσοστό το Ελληνικού λαού απεφάνθη για το τάδε και τάδε ποσοστό του Ελληνικού λαού απεφάνθη για το δείνα.
Το ψήφισμα της 28 Μαίου αφορά τον Ελληνικό λαό και όχι κάποια συντεχνία, κάποιο οργανισμό, κάποιο συνδικάτο ή κάποιο κόμμα.Η παρουσία των Ελλήνων την συγκεκριμένη μέρα θα αποδείξει για το μέγεθος -για όσους ενδιαφέρει- του ποσοστού του Ελληνικού λαού που θα εμπλακεί στο συγκεκριμένο εγχείρημα-ψήφισμα.
Σε καμία περίπτωση οι διαφωνούντες Έλληνες με αυτό το εγχείρημα -ψήφισμα δεν θεωρούνται ανθέλληνες, όπως δεν θεωρήθηκαν ανθέλληνες οι Αθηναιοι για την απουσία τους από τις Θερμοπύλες, όπως δεν θεωρήθηκαν ανθέλληνες οι Σπαρτιάτες από την απουσία τους από την μάχη του Μαραθώνα, όπως δεν θεωρήθηκαν ανθέλληνες οι Ίωνες ναυτικοί που πολέμησαν υπέρ των Περσών στην ναυμαχία της Σαλαμίνας, όπως δεν θεωρηθηκαν ανθέλληνες οι Σπαρτιάτες απουσιάζοντας από την εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Όμως σε καμία περίπτωση οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση της 28ης Μαίου δεν μπορεί παρά να μη θεωρηθούν ως ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
Συνεπώς όσοι παραβρεθούν θεωρούνται ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ και για να παραβρίσκονται εκεί σημαίνει οτι συμφωνούν στις προτάσεις του ψηφίσματος. Το οτι συμφωνούν όλοι οι παραβρισκόμενοι σημαίνει οτι ομοφωνούν. Άρα ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΜΟΦΩΝΑ καταθέτει το ψήφισμα.
Όποιος δεν συμφωνεί με το ψήφισμα, δεν κατέρχεται στο Σύνταγμα για την κατάθεση του ψηφίσματος, συνεπώς ούτε βαρύνεται για κάτι ,ούτε κατηγορείται.
Εφόσον όμως έχει ανησυχίες υπέρ της Πατρίδος δεν έχει παρά να βρει το ΕΥ του ΚΑΙΡΟΥ του ώστε να εκφράσει το ΕΥ του ΛΟΓΟΥ του στο ΕΥ ΤΕΛΕΣ ΦΟΡΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ για την ΠΑΤΡΙΔΑ.
Αν και δεν μου αρέσει ο όρος “εχθρός”, ο εχθρός των Ελλήνων το 1941 ήταν οι Γερμανοί.
Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν οι Ελληνικές ομάδες αντίστασης φερόντουσαν εναντίον των άλλων ομάδων αντίστασης για τον τρόπο δράσης τους.(όχι οτι δεν έγινε σε μια κάποια κλίμακα, για όποιον έχει διαβάσει ιστορία,αλλά είναι καλό αυτό που έγινε τότε ΜΟΝΟ ως παράδειγμα προς αποφυγήν, διότι δεν μας τιμά).
Ο καθείς δρα όπως ελεύθερα βούλεται και αν είναι η προσπάθεια ΕΝΑΡΕΤΗ θα δει την προσπάθειά του να συναθροίζεται ποσοτικώς και ποιοτικώς με τις ενάρετες προσπάθειες των υπολοίπων στον έναν σκοπό της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
“Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε
για να ξεχωρίσουμε, αδελφέ μου, 
απ’ τον κόσμο.
Εμείς τραγουδάμε
για να σμίξουμε τον κόσμο.”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις