Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

VIDEO: Το γύρο του κόσμου κάνει η Νάξος ...με τη μοτοσικλέτα του Adam Riemann

Το γύρο του κόσμου κάνει η Νάξος με το βίντεο που ανάρτησε ο Adam Riemann ο οποίος πρόσφατα επισκέφτηκε το νησί προκειμένου να συμμετάσχει στο Naxos Adventure Rally.

Την Πέμπτη το απόγευμα αναρτήθηκε στο youtube το σχετικό βίντεο το οποίο ήδη κάνει θραύση και τρομερή διαφήμιση στη Νάξο!
Στο εκπληκτικό βίντεο εκτός από τις μοτοσικλετιστικές φιγούρες του Riemann στα πιο απίθανα σημεία της Νάξου, προβάλλονται οι ομορφιές, οι παραλίες και τα αξιοθέατα του νησιού.
Ο δημοφιλής "αναβάτης" σκαρφαλώνει με τη μηχανή του μεταξύ άλλων στην Πορτάρα και τον κούρο του Απόλλωνα και "βολτάρει" στις παραλίες του Αγίου Προκοπίου, του Αγίου Γεωργίου και της "Σαχάρας".
Κάνει στάση στη μονή Φωτοδότη, και στον εναέριο στη Μουτσούνα, αλλά και μια ...ασυνήθιστη βόλτα στην παλιά αγορά της Νάξου. 
Συμπρωταγωνιστές του στο εικοσιπεντάλεπτο βίντεο, ο πρωταθλητής Βασίλης Ορφανός αλλά και όλοι οι συμμετέχοντες στο Naxos Adventure Rally 2017.
Ο Riemann μιλάει με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για το νησί και τη φιλοξενία των ανθρώπων του, που του έμεινε αξέχαστη.
Το κανάλι του Adam Riemann στο youtube έχει 178.000 εγγεγραμμένους και τα video που προβάλλονται από αυτό, τα παρακολουθούν εκατομμύρια κόσμου από όλο τον πλανήτη.
Τίτλος του video: Naxos: ΚΤΜ 1090 Adventure R
Στην περιγραφή του video αναφέρει: "Απολαύστε ένα επικό Μεσογειακό ταξίδι όπου ο Adam Riemann συμμετέχει στο Naxos Adventure Rally και γνωρίζει ένα Ελληνικό, νησιωτικό πολιτισμό από το κάθισμα μιας μοτοσικλέτας...".
Να σημειωθεί ότι η βιντεοσκόπηση έγινε από την Above Productions.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΤΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις