Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Απίστευτο ξέσπασμα Λιάνας Κανέλλη: Είσαι κρετίνος! (Video)

Στην εξοντωτική ποινή που επιβλήθηκε στον Μάρκους Μπεργκ για τα επεισόδια στο παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε η βουλευτής του ΚΚΕ
Λιάνα Κανέλλη. «Για κίτρινη ήταν, άντε σου λέω εγώ να έτρωγε και μια αγωνιστική», είπε.

«Βρε αθεόφοβοι», εξερράγη η κυρία Κανέλλη, «έναν άνθρωπο υπόδειγμα ήθους ποδοσφαιρικού, πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος να προσπαθεί να τον βγάλει κάποιος με εξοντωτική ποινή από τη μέση;». 

Μάλιστα, η βουλευτής του ΚΚΕ έκανε λόγο για αδικία στον Μπεργκ και κατήγγειλε «τη χυδαιότητα αντιμετώπισης ζητημάτων που αφορούν στον Παναθηναϊκό, ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι πάντα χαμένος». 

Χαρακτήρισε δε τον άγνωστο που έριξε το κουτί μπύρας το οποίο τραυμάτισε τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, «Προβοκάτορα, κρετίνο,χαμένο, ανόητο» και μάλιστα ευχήθηκε να συλληφθεί. 

«Δεν έχω κανένα μίσος για τον ΠΑΟΚ, είμαι αντιολυμπιακός» διευκρίνισε η Λιάνα Κανέλλη και πρόσθεσε: «Για να μιλήσω μια τέτοια μέρα για τον Παναθηναϊκό, είμαι μέχρι εδώ!». 

Κλείνοντας και εν όψει του αποψινού αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, η βουλευτής του ΚΚΕ παρότρυνε τους παίκτες του τριφυλλιού: «Να πάμε σήμερα χωρίς τον Μπεργκ, να ρίξουμε μια τριάρα να τελειώνουμε!» 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Λιάνας Κανέλλη στον ΣΚΑΙ για την τιμωρία στον Μπεργκ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις