Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

VIDEO: ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΠΟΡΝΗ... ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΥΡΗ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΗΣ...!!!

Κυριολεκτικά το μπελά της βρήκε μια γυναίκα στη Γερμανία η οποία δέχτηκε άγρια επίθεση από λαθρο. Όλα άρχισαν όταν ένας
μουσουλμάνος λαθρο χωρίς κανένα σεβασμό αποκαλούσε αυτή τη κυρία «πόρνη» όπως συνηθίζουν οι λαθρο να αποκαλούν τις μη μουσουλμάνες γυναίκες.

Η κυρία όμως αυτή, ονόματι Stefanie Kirchhoff ,αποφάσισε πως δεν πρόκειται να δεχτεί αυτήν την προσβλητική συμπεριφορά λέγοντάς του πως δεν είναι πόρνη καθώς και να σταματήσει να την αποκαλεί με αυτόν τον τρόπο.

Τι το ήθελε όμως, καθώς ο μουσουλμάνος λαθρο όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά εξαγριώθηκε ακόμη περισσότερο χτυπώντας την κυρία με μεγάλη βία, προκαλώντας σοβαρά τραύματα και μώλωπες σε όλο της το πρόσωπο ενώ δεν αποκλείεται και στο σώμα.

Η ίδια ευχαριστεί ειρωνικά τη Μέρκελ και την πολιτική ανοιχτών συνόρων της με τον «πολυπολιτισμικό εμπλουτισμό» για το κατάντημα της χώρας της και της Ευρώπης.

Αποφασισμένη να μην αφήσει αυτό το περιστατικό στην αφάνεια, δημοσιεύει την ιστορία της στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όχι μόνο να μην επιβραβευτεί για το θάρρος της, αλλά να τιμωρηθεί αυστηρότατα από το «χαλιφάτο» των Facebook και Twitter, λόγω επίδειξης ρατσιστικής συμπεριφοράς.

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/867689845237403648

Διότι, σήμερα δεν τιμωρούνται τα πραγματικά εγκλήματα αλλά τα «πνευματικά» κακουργήματα πολιτών οι οποίοι «τολμούν» να αποκαλύψουν δημόσια την αλήθεια για τις συνέπειες όλης αυτής τη μεταναστευτικής πολιτικής.



http://nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις