Υλικά για 4 άτομα
600 γρ. χταποδάκι καθαρισμένο
250 γρ. ρεβίθια προβρασμένα
1 σκελίδα σκόρδο
50 γρ. λευκό κρασί
1 κλωνάρι δεντρολίβανο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το σκόρδο και λίγο ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε το χταπόδι και αφήνουμε να τσιγαριστεί. Μόλις έχει πιει το νερό που έχει βγάλει σβήνουμε με το κρασί.
Αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε τα ρεβίθια. Αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά, ρίχνουμε μέσα και το δεντρολίβανο και σκεπάζουμε.
Αφήνουμε σε σιγανή φωτιά να βράσουν για μισή ώρα. Κοιτάζουμε από αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός τα “έψαλλε” στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για την ψήφιση του γάμου ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.
-
Η ακρίβεια δυστυχώς κατακλύζει τη χώρα μας, καθώς το κύμα της φέρνει τα φτωχότερα νοικοκυριά σε δύσκολες θέσεις.
-
H Kami Girl στο facebook: EΛΑ ΝΑ KANOYME ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ....
-
Φορώντας ένα στρατιωτικό μπλουζάκι και ένα παντελόνι παραλλαγής, μία νεαρή κοπέλα περιφέρεται ως…Ουκρανή σε βομβαρδισμένο τοπίο (που δεν ξ...
-
Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε μια γυναίκα που έχει χάσει τον άνδρα της από οξεία μυελογενή λευχαιμία στο Αττικό νοσοκομείο,
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου