Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ - ΈΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ 3.000 ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΕΝΑΝ...

Εάν βρεθείτε να κάνετε την άβολη συζήτηση με τον σύζυγό σας, περί προηγούμενων συντρόφων, αυτή η γυναίκα θα σας απομακρύνει κάθε πιθανή ανησυχία!
Η Χριστινα Πανταζηδεν έχει κοιμηθεί με έναν και δύο άντρες στην ζωή της. Υποστηρίζει, όπως σας μεταφέρει το , πως έχει πάει με 3.000 άντρες τα τελευταία 35 χρόνια!
Όπως δηλώνει η 63χρονη, έχει φτάσει σε ένα βραδάκι να κάνεισ**με 14 άντρες! Θεωρεί μάλιστα πως ο αριθμός 3.000 μπορεί και να είναι υποτιμημένος!
“Μέχρι τα 28 μου είχα πάει μόνο με έναν άντρα, τον σύζυγό μου. Ωστόσο όταν άφησε στο σπίτι ένα περιοδικό για ανταλλαγή ζευγαριών στο σπίτι, όλα άλλαξαν”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
Αν και αρχικά το είχε αγνοήσει, μετά από ένα ξεφύλλισμα, αποφάσισε να δοκιμάσει. Από τότε λοιπόν η Χριστινα και ο σύζυγός της,
συνευρίσκονται συνεχώς με άλλους! Η ποικιλία τους είναι τόσο μεγάλη, που αποφάσισαν να ξεκινήσουν λέσχη στον Πειραια, όπου και μένουν!. Η ίδια εξηγεί: “Η ζωή είναι θέμα πειραμάτων και εμπειριών. Αυτό κάνουμε κι εμείς. Ο Νικος πάει με άλλες γυναίκες και δεν ζηλεύω γιατί ξέρω οτι με αγαπάει“.
“Το βραδάκι που κοιμήθηκα με 14 άντρες, ήταν σε ένα πάρτυ ανταλλαγής στο Μαρουσι . Θυμάμαι να πηγαίνω με ένα αίσθημα ασυγκράτητης αμαρτίας! Την επόμενη μέρα πονούσα με έναν γλυκό τρόπο, όπως όταν επιστρέφεις από το γυμναστήριο”, αναφέρει χαρακτηριστικά, ξεπερνώντας κάθε φραγμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις