Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Ανείπωτη τραγωδία: Σκοτώθηκε 10χρονος μαθητής σε Δημοτικό στο Μενίδι (vid) Από αδέσποτη σφαίρα σκοτώθηκε ο μαθητής στο Μενίδι

Τραγωδία σε Δημοτικό Σχολείο των Αχαρνών, όπου, κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής, ένας μαθητής της Ε’ τάξης έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 10χρονος μαθητής λιποθύμησε και πέφτοντας κάτω χτύπησε το κεφάλι του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου διασωληνώθηκε, όμως δεν τα κατάφερε και λίγο αργότερα κατέληξε.



Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός 10χρονου μαθητή κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής στο 6ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών.
"Πρόκειται για ένα εξαιρετικά θλιβερό περιστατικό, μας έχει συγκλονίσει όλους" λέει ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός.

"Ενημερώθηκα από συνεργάτες μου ότι κατά τη διάρκεια της σχολική γιορτής του 6ου δημοτικού σχολείου, ένας μαθητής της πέμπτης δημοτικού ενώ ετοιμαζόταν να συμμετάσχει στην εκδήλωση, ξαφνικά κατέρρευσε. Η μητέρα του, η οποία είναι και δασκάλα του σχολείου καθώς και οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία και το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο" λέει ο κ. Κασσαβός στο enikos.gr.
Ο δήμαρχος Αχαρνών όπως και άλλοι γονείς μαθητών του σχολείου πήγαν στο νοσοκομείο προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του 10χρονου μαθητή.
"Θεωρήσαμε αρχικά ότι επρόκειτο για ένα απλό λιποθυμικό επεισόδιο" λέει ο κ. Κασσαβός ωστόσο ο μαθητής τελικά εισήχθη στην εντατική.
"Κοντά στα μεσάνυχτα οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι το παιδί κατέληξε" προσθέτει συγκλονισμένος ο δήμαρχος Αχαρνών.

Σοκάρει το αποτέλεσμα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς στο κορμάκι του μαθητή από το Μενίδι, που έχασε την ζωή του ενώ βρισκόταν στο σχολείο του, σήμερα το πρωί, στην διάρκεια σχολικής γιορτής.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το παιδί είχε χτυπηθεί από σφαίρα, στο πίσω μέρος του κεφαλιού του ψηλά.

Ο μαθητής της Ε΄Δημοτικού είχε χάσει τις αισθήσεις του κι έπεσε ανάσκελα στο έδαφος, πτώση που είχε ως αποτέλεσμα και να χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού και να αιμορραγήσει, γεγονός στο οποίο αποδίδεται το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκε από την αρχή το θανάσιμο τραύμα από την σφαίρα που το χτύπησε στο κεφαλάκι του.


Το παιδί μεταφέρθηκε στο Παίδων, όπου διασωληνώθηκε, όμως δεν τα κατάφερε και λίγο αργότερα κατέληξε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις