Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Τούρκοι σε συνεργασία με γερμανική εταιρεία θα προμηθεύσουν με 1.000 τεθωρακισμένα οχήματα το Κατάρ- Γερμανικό σχέδιο επέκτασης στον Κόλπο- Οι νέο-οθωμανοί είναι οι καλύτεροι πελάτες και φίλοι των Γερμανών…

Μπίζνες και μάλιστα παχυλές ανάμεσα σε Τουρκία και Γερμανία αποδεικνύουν ότι οι νέο-οθωμανοί είναι οι καλύτεροι πελάτες και φίλοι
των Γερμανών,  διότι πάντα τα συμφέροντα τους συμπίπτουν ανεξάρτητα τις εποχές και τις περιόδους.      
Ένα κονσόρτσιουμ από αμυντικές εταιρείες από Τουρκία, Γερμανία  και Μαλαισία συμφώνησαν για την κατασκευή και προμήθεια στις ένοπλες δυνάμεις του Κατάρ 1.000 τεθωρακισμένων οχημάτων , σε ένα επιθετικού τύπου αμυντικό μάρκετινγκ που στοχεύει τις χώρες του Κόλπου, της Μέσης Ανατολής και τις αγορές της  Ασίας .
d06aaffd670beb8d31a92756e8b87b33
Τον Αύγουστο, η τουρκική αμυντική εταιρεία  BMC, η γερμανική Rheinmetal και η μαλαισιανή Etika Strategi ένωσαν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας μια εταιρεία υπό τουρκική διοίκηση για την προμήθεια αυτή .
Η νέα κοινοπραξία με την ονομασία RBSS,  θα παράγει αυτό το νέου τύπου θωρακισμένο όχημα τόσο για το Κατάρ όσο και για τον τουρκικό στρατό αλλά και για άλλους στρατούς. Τούρκοι αξιωματούχοι αναφέρουν  ότι η κοινή επιχείρηση θα επικεντρωθεί σε τροχοφόρα τεθωρακισμένα οχήματα .
Η RBSS  μέσω της BMC  ξεκίνησε πρόσφατα διαπραγματεύσεις για τη σύμβαση με την κυβέρνηση του Κατάρ για την  1.000 τεθωρακισμένων  οχημάτων διαφόρων τύπων και διαμορφώσεων.
Το  Κατάρ κατέχει το 50 τοις εκατό των μετοχών της  BMC η οποία είναι εταίρος στο κονσόρτσιουμ με το όνομα  RBSS. Μιλάμε για συγκοινωνούντα δοχεία τα οποία φέρνουν κοντά Γερμανία, Τουρκία και Κατάρ.
Εν τω μεταξύ η BMC έχει συνάψει σύμβαση με την τουρκική κυβέρνηση για την παράδοση 35 τεθωρακισμένων οχημάτων Amazon.
Δυνητικοί  πελάτες είναι το Πακιστάν και το Τουρκμενιστάν ενώ η αξία των 35 τεθωρακισμένων οχημάτων ανέρχεται στα 480 εκατομμύρια δολάρια .
Η BMC έχει επίσης σύμβαση για την πώληση 329 τουρκικών τεθωρακισμένων οχημάτων Kirpis με τον τουρκικό στρατό το 2017.
Το τεθωρακισμένο όχημα Kirpi είναι ένα ειδικά κατασκευασμένο ανθεκτικό  όχημα ,  για να προστατεύει το προσωπικό σε ενέδρες το οποίο αναπτύχθηκε και κατασκευάζεται από την BMC.
«Επόμενοι στόχοι μας περιλαμβάνουν τη Μέση Ανατολή, την Κεντρική Ασία, τη Νότια Αφρική και την Ευρώπη», δήλωσε ένα ανώτερο στέλεχος της εταιρείας.
0f01490cdc51f283bd7e6067acb7d82d
Σε τοπικό επίπεδο, η BMC και οι συνεργάτες της έχουν επίσης συμμετοχή πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην μαζική παραγωγή 1.000 τουρκικών αρμάτων μάχης Altay  νέας γενιάς.
Έτσι γίνεται απόλυτα κατανοητό ότι ειδικά η Γερμανία έχει ταυτίσει πλήρως τα συμφέροντα της και σε αυτόν τον τομέα με το Κατάρ , την Τουρκία και την Σ.Αραβία σύμφωνα με πληροφορίες . 
Η Ελλάδα αποτελεί το μη απαραίτητο κομμάτι ή καλύτερα εμπόδιο για το Βερολίνο το οποίο παρεμποδίζει την πλήρη πρόσβαση των Γερμανών στην Μέση Ανατολή, για αυτό και μας επιτίθενται με αυτόν τον τρόπο.
Την Ελλάδα εποφθαλμιούν μεταξύ Ρώσων και Αμερικανών , οι Γερμανοί, οι Τούρκοι και οι Καταριανοί που ήθελαν να αγοράσουν και νησιά . 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις