Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ν. 15 – Η ΠΑΤΡΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ – ΜΟΝΑΧΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ

Γράφει ο μοναχός:
Δεν κάνει το «όνομα» την εγκυρότητα ενός κειμένου, αλλά το ίδιο το κείμενο όταν αυτό μιλάει στην καρδιά αυτών που έχουν Πνεύμα Θεού. Όταν πρόκειται για αποκαλύψεις
Κυρίου και προφητείες, η ταπείνωση το λέει παιδιά μου ότι δεν χρειάζεται το όνομα, αλλά η δική σας ψυχική ωφέλεια. Αδιαμφισβήτητή απόδειξη γι΄ αυτούς τους λιγοστούς που αμφιβάλουν ότι, σ΄αυτά τα «ουράνια μηνύματα» μιλάει ο ίδιος ο Κύριος, που κατά επιταγή Του γράφτηκαν, λόγο της μεγάλης αποστασίας του λαού, αλλά και της αμείλικτης παρέμβασης του με ανεπανάληπτα δεινά για όλη την ανθρωπότητα είναι οι μερικές ήδη εκπληρωμένες προφητείες στα κείμενα 1 έως και 8. Δείτε: www.ouraniaminimata.gr (δείτε εδώ). Η μοναδικότητα τους έγκειται, στο ότι κατά ακρίβεια γράφτηκαν. Δεν υπήρχε χρόνος που ο Κύριος μας έπαψε να προειδοποιεί, να προετοιμάζει, να εμφανίζεται. Γιατί είναι  Πατέρας και ο Πατέρας μας πονά και δεν θέλει να χαθούμε, έστω και εάν εμείς αδιαφορούμε για τη σωτηρία μας.
Είπε ο Κύριος:
Παιδιά μου, όταν λέτε «Δόξα τω Θεώ», ορθοί να το λέτε, από τα σπλάχνα σας να βγαίνει. Εκείνη η δόξα την ώρα αυτή δική σας είναι. Όχι δική Μου. Να πείτε στον κόσμο να ευχαριστεί τον Θεό για τα πάντα. Ακόμα και για τις δυσκολίες να ευχαριστείτε τον Θεό. Διότι όταν σας βάζει ο Θεός σε δοκιμασίες, να ξέρετε ότι σας έχει επιλέξει για το τάλαντό Του, δηλαδή, θα αντέξετε, θα τα προσπεράσετε μαζί με Εμένα και θα με καλέσετε για να τα προσπεράσετε. Πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά ότι σας προστατεύω σαν τα μάτια Μου. Φροντίζω αγκάθι να μην μπει στα πόδια σας. Όταν μιλώ για σας, εννοώ όλους τους δικούς Μου παγκοσμίως. Παιδιά Μου, η νοερά μετάνοια και η νοερά προσευχή είναι αυτό που Εγώ σας λέω ότι το σώμα σας, «εστί ναός».
Εγώ έτσι σας θέλω μέσα στο κόσμο, γιατί σας το έχω εξηγήσει ότι θα είναι πολύς ο κόσμος που θα φύγει από το ράσο. Κλαίει η ψυχή Μου για αυτούς που ήλθαν μεν με το όπλο της πίστεως και θα φύγουν με τα βέλη της προδοσίας. Πείτε τους να αντέξουν και να μην το κάνουν. Κλαίω παιδιά Μου για εσάς που δεν άντεξε ο νους σας για να χωνέψει την πίστη, αλλά άνοιξε πόρτες στον εγωισμό σας. Ο εγωισμός όμως παιδιά Μου φέρνει τα χειρότερα και εκείνος που θα έλθει για να βασιλεύσει, από εγωισμό φτιάχνεται (ο Αντίχριστος).
Εγώ επιτρέπω την ικανοποίησιν, αλλά δεν επιτρέπω τον εγωισμό. Γράψτε τα με μεγάλα γράμματα. ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟΣ είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Σας αφήνω να ικανοποιηθεί και να ευτυχίσει η ψυχή σας. Αλλά όχι να εγκλωβίζετε με τον εγωισμός σας το νου σας.
Πείτε τα – πείτε τα! Και πάλι θα το πω. Από Εμένα να μην φοβάστε όταν σας τα λέγω, να φοβάστε όταν θα σας μιλούν άλλοι εναντίον Μου. Δεν χρειάζεται να χτυπήσεις έναν άνθρωπο με βούρδουλα μόνο, τον χτυπάς και με τα χάδια, τα οποία είναι πιο χειρότερα. Διότι όταν σας χτυπά κάποιος με το χάδι, σας ισοπεδώνει παιδιά Μου. Ο Βούρδουλας σας κάνει να αντισταθείτε. Σας έχω πει ότι οι πιστοί μου οι πραγματικοί θα είναι ολίγοι και μετρημένοι. Τους πιστούς Μου, σας το λέγω Εγώ σήμερα με σφραγίδα δική Μου και του Πατέρα Μου, δεν θα σας παρατήσω ποτέ, στον αιώνα των αιώνων! Εγώ είμαι το Α και το Ω! Μην περιμένετε άλλον Υιόν του Θεού όπως θα σας υποσχεθούν. Εγώ θα ξαναέρθω και θα κρίνω ζώντες και νεκρούς. Ότι θα περάσουν, δεν θα τα περάσετε (εννοεί τους συνειδητά πιστούς που ζουν εν μετανοία). Θα περάσετε σε τεντωμένο σχοινί (οι Έλληνες). Δεξιά, αριστερά, πίσω και μπροστά σας θα πέφτουν οι άλλοι, αλλά εσείς θα περάσετε απέναντι.
Με κρατάτε ως βρέφος νεογέννητο στην αγκαλιά σας με τόση ευσπλαχνία! Εγώ όμως σας κρατώ όπως ο πατέρας το παιδί του και όπως η μητέρα στην αγκαλιά της. Διότι έχω όλη την εξουσία επί της γης από τον Πατέρα Μου επειδή βρίσκομαι στα δεξιά Του. Τι άλλο θέλετε από Εμένα; Τι διαπιστευτήρια άλλα να σας πω; Ως άνθρωποι θα περάσετε τα στάδια τα δικά σας ως ύλη! Αλλά ως ψυχή προς ψυχή δεν θα τελειώσουν ποτέ αυτά που σας είπα. Εκτός αν εσείς θέλετε να φύγετε κάποια στιγμή από Εμένα. Αλλά και πάλι Εγώ δεν θα σας παρατήσω, αλλά θα σας περιμένω να επιστρέψετε πάλι.
Πολλά θέλουνε να πάρουνε από τη χώρα σας και λέτε: «Πω πω!! Τι θα πάθουμε! Και δεν λέτε….. πω πω! Πως χάσαμε την πίστη μας.
Μην ανησυχείτε… Σας το λέω Εγώ για πολλοστή φορά, θα έχετε όλες τις αλλαγές σ΄ αυτό το χρονικό διάστημα…. Σ΄αυτό που ονομάζετε εσείς «πολιτική ζωή», στους οποίους και τυφλά πιστεύετε και ψάχνετε την σωτηρία σ΄αυτούς. Θα τους δείτε σ΄αυτό το χρονικό διάστημα παιδιά μου όλους τους, που θα αλλάζουν τις μάσκες, οι οποίες όμως θα είναι όλες το ίδιο. Μόνο το χρώμα θα αλλάζει…..  κι εσείς πιστεύετε στα χρώματα ή στη μάσκα που αλλάζει! Αλλά με αυτό θα καταλάβετε ότι όλοι τους είναι το ίδιο. Γι΄αυτό παιδιά μου κοιτάξτε τον Θεό Πατέρα. Κοιτάξτε τον με τόλμη στα μάτια. Παραδεχτείτε τα λάθη και τις αμαρτίες σας. Εκεί είναι η ζωή και η σωτηρία. Εκεί είναι το φως και η αγάπη. Εκεί είναι το έλεος και η ευσπλαχνία.
Αυτοί που θέλουν σήμερα να σας κυβερνήσουν είναι απλός το μίσος και η τυραννία. Σύντομα όμως θα τα αλλάξω όλα. Αυτό είναι υπόσχεσης! Και όταν ο λόγος του Κυρίου έρχεται ως υπόσχεσης, περιμένετε τα γεγονότα. Αλλά εσείς μην φοβηθείτε από τα γεγονότα, όσοι πιστοί σε Μένα είστε. Διότι μετατρέπω τα πάντα και τα μεταδίδω σε αγάπη και έλεος! Με την μετάνοια που θα επέλθει, λόγω της σφοδρότητάς των γεγονότων, νέα Εκκλησία θα δημιουργηθεί, με νέους ιερείς και με νέα ενδύματα. Μη σας νοιάζει ο χρόνος που ακούτε δεξιά και αριστερά, για το πότε θα γίνουν τα γεγονότα. Και αν παράταση δίνω, προς μετάνοια είναι αυτή.
Για φανταστείτε δύο πήλινα κιούπια. Αν σπάσει το ένα δεν νοιάζεσθε διότι έχετε και το άλλο. Όμως έχετε στο νου σας ότι μπορεί να αγοράσετε και ένα άλλο πάλι. Αλλά όταν έχετε μόνο ένα, παιδεύεστε τόσο πολύ για να μη σας σπάσει και για να το φυλάξετε! Έτσι είναι και οι μέρες οι οποίες περιμένετε. Αν δεν υποφέρετε λίγο για να μετανοήσετε και να φυλάξετε σαν τα μάτια σας τον Θεό σας, αν αμέσως τελείωνα αυτά τα βάσανα και τα παιδέματα, η αχαριστία σας παιδιά μου θα αγόραζε και άλλο κιούπι. Γι΄αυτό κατανοήστε αυτά τα βάσανα που περνάτε για λίγο ακόμη, επειδή πρέπει να καλλιεργηθεί ξανά η ψυχή σας, διότι την ξεχάσετε στην σκόνη την ψυχή σας και λερώθηκε! Αν δεν ήμουν εύσπλαχνος δεν θα σας έδινα αυτή την διαπαιδαγώγηση, αλλά θα σας άφηνα στα χέρια του μη εύσπλαχνου που έρχεται. Τότε παιδιά μου σας μισώ; Ή σας αγαπώ; Τότε παιδιά μου σας ταλαιπωρώ; Ή σας ωφελώ; Εσείς με την μετάνοια σας θα κερδίσετε την ευλογία Μου και Εγώ και ο Πατέρας μου, θα σας αναστήσουμε την ψυχή σας.
Εγώ σας αγκαλιάζω και σας προσφέρω πίστη! Και πάλι, στο χέρι σας είναι πόση πίστη έχετε απέναντί Μου! Εσείς πονάτε όταν γίνονται τα ξαφνικά! Εγώ ουρλιάζω από τον πόνο μου εδώ επάνω. Παιδιά μου μην στεναχωρήστε, θα σας σκεπάσω όλους σας (τους πιστούς Έλληνες). Όπως εσείς σκεπάζετε με την αγάπη σας την πίστη προς τον Θεό Πατέρα! Μην φοβηθείτε με ότι κι αν δείτε από εδώ και πέρα. Δώστε κουράγιο σε όλους. Δεν θα σας εγκαταλείψω. Εφαρμόστε με θερμή παράκληση της ψυχής Μου προς τις ψυχές σας τα λόγια του Θεού. Εφαρμόστε την βούλησή Του. Εφαρμόστε κατά γράμμα τα Άγια γραφόμενα.
Παιδιά μου τους αδυνάμους αυτή την εποχή θα τους πάρω. Τα δώρα τα δικά Μου δεν μπορείτε να τα αντιληφθείτε αμέσως. Εκεί που νομίζετε ότι χάνετε, εκεί ανάσταση Κυρίου θα πάρετε. Διότι Εγώ, μόνον να ανασταίνω ξέρω. Όμως, έτσι όπως Εγώ το ξέρω αυτό, έτσι και εσείς να κρατήσετε την ψυχήν σας ζωντανή, για να μπορέσουμε Εγώ και ο Πατέρας, να την αναστήσουμε, όπως Εμείς ξέρουμε!
Έτσι είναι τα δώρα Μου, για όλους εσάς που κατοικείτε στο ακατοίκητο, στο προσωρινά κατοικούμενο. Η θέσης, παιδιά μου μετά το προσωρινό, είναι στα δεξιά Μου και στα δεξιά του Πατέρα μας. Τα δώρα και οι χάρες και οι αρετές που σας δίνει ο Πατέρας είναι αιωνίου προελεύσεως για εσάς. Όμως εσείς, παιδιά μου, προσέξτε μην τις κάνετε χρόνιες. Να τις παραλάβετε και να τις παραδώσετε μαζί με σας, στην αιωνιότητα.
Συντομεύστε την μετάνοιά σας. Οι ημέρες, εν μέρει είναι δικές τους, αλλά στο σύνολο, είναι ημέρες του σχεδίου του Ουρανίου Πατρός για εσάς. Και μην περιμένετε, να δώσουν πνοή, αυτοί που δεν ξέρουν και ούτε πνεύμονες έχουν για να πάρουν πνοή. Αλλά και εσείς μην περιμένετε και να είστε βιαστικοί στην μετάνοια σας και θερμοί στην πίστην σας προς τον δημιουργό σας. Είναι μεγάλη ανάγκη ψυχές μου, αδέλφια μου να είστε όλοι μαζί. Είναι μεγάλη ανάγκη, η προσευχή σας να είναι τόσο θερμή, ώστε από την θερμότητα να βγει αληθινό φως και να ενωθεί με το Άγιον Φως και να λάμψη! Δεν φτάνει  μόνο η προσευχή αλλά να βουτήξετε μέσα σε εκείνην.
Να είστε ολοκληρωτικά μέσα στην πίστιν σας για τον Θεόν προς τον Θεόν, διότι, όταν με την ψυχή με το σώμα με το νου θα είστε μέσα στην προσευχή κανείς δεν θα μπορέσει να σας πειράξει. Διότι Εγώ θα είμαι η σκέπη σας. Και η μητέρα σας η Παναγία επίσης θα σας σκεπάζει. Όμως παιδιά Μου, με πολύ αγάπη σας το λέω: Μην έλθετε από ανάγκη σε Εμένα. Ελάτε με αγάπη, για να βρείτε την αγάπη. Ναι, βεβαίως και εν ώρα ανάγκης και υποκρισίας και πάλι θα σας καλύψω, διότι εύσπλαχνος Είμαι! Αλλά θα λυπηθώ πραγματικά, όταν θα σας δω στρυμωγμένους και από ανάγκη προς Εμένα θα έλθετε. Δεν είμαι σανίδα σωτηρίας, που σας την πετάνε στην θάλασσα, εν ώρα ανάγκης, για να μην πνιγείτε! Είμαι ο Σωτήρ ο ίδιος, που πρέπει να με βρείτε στις καλές σας στιγμές και όχι μόνον, όταν έχετε μεγάλη ανάγκη.
Όταν εσείς κάνετε κάποια λάθη, μην κλείνεσθε μέσα σας από ντροπή, αλλά ελάτε στον Χριστόν σας και μην ξεχνάτε, ότι είσθε και εσείς κομμάτι της Αγίας Τριάδος. Αυτά τα λάθη, οι αμαρτίες που δεν έχουν διάκριση αν είναι μικρές ή μεγάλες, παραδώστε τες μ΄ανοικτή ψυχή, και μ΄ανοικτό νου στο καθαριστήριο που είναι η εξομολόγησης και η θερμή προσευχή σας και η ταπεινή μετάνοια σας. Και όσο για τον πόνο σας αφήστε τον σε Εμένα. Εγώ τον γιατρεύω, γιατί και όταν πηγαίνετε στον γιατρό, εάν δεν πείτε από πού ξεκινά το πρόβλημα εν μέρει θα σας γιατρέψει και εν μέρει θα πάθετε (πάσχετε). Και ο Κύριος σας έτσι είναι. Ιατρός είναι και αυτός. Εάν εσείς δεν του πείτε από πού ρίζωσε το κακό σας και εν μέρει θα το κρύψετε από ντροπή, εν μέρει θα σας γιατρέψει, με την βούλησή σας. Και εν μέρει θα υποφέρετε, ώσπου να καταλάβετε, ότι στον γιατρό μιλάμε μόνο ειλικρινά.
Και ψάχνοντας ετούτος ο καλό γιατρός, βρίσκει και κάτι που ξεχάσετε να του πείτε, από τον μεγάλο πόνο τον  άλλον. Διότι είναι πολύ καλός γιατρός και ερευνητής. Του λέτε, ότι έχετε μια πληγή στο δέρμα, αλλά αρνείστε να σηκώσετε το μανίκι σας. Ε! τότε, πως θα σας θεραπεύσει; Ελεύθερη βούληση έχετε, παιδιά Μου. Από εκεί και πέρα ξέρετε εσείς τι να κάνετε.  Αμήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις