Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Σκουπίδια παντού με 33 βαθμούς κελσίου - Ένταση στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας - PHOTO / VIDEOS ΑΠΟ ΤΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ - ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Υγειονομική βόμβα αποτελούν οι τόνοι σκουπιδιών που έχουν συγκεντρωθεί στους δρόμους ολόκληρης της χώρας λόγω
των κινητοποιήσεων των συμβασιούχων των δήμων στον τομέα της καθαριότητας σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν.
Η θερμοκρασία μάλιστα αναμένεται να ανέβει κι άλλο τις επόμενες ημέρες κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή των κατοίκων σε πολλούς δήμους της χώρας.
Ενδεικτική είναι η κατάσταση που επικρατεί έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών, όπου τα σκουπίδια έχουν κυριολεκτικά καλύψει το πεζοδρόμιο, δημιουργώντας μια αποκρουστική εικόνα την οποία αντικρίζουν όσοι περνούν από το σημείο.
Αποκρουστική είναι η εικόνα και στο Μαρούσι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr με τους ξεχειλισμένους από σακούλες κάδους απορριμμάτων και τα "βουνά" από σκουπίδια που έχουν δημιουργηθεί δίπλα.
Ανάλογη εικόνα παρουσιάζουν πολλοί δρόμοι και στη Θεσσαλονίκη.
Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα στο κέντρο της Λάρισας. Όπως αναφέρει το onlarissa.gr έντονη είναι η δυσωδία στην πόλη από τους λόφους σκουπιδιών σε κεντρικούς δρόμους.
Στο "έλεος" των σκουπιδιών και η Κρήτη εν μέσω μάλιστα της καλοκαιρινής περιόδου.
Πηγή φωτο: ΑΜΠΕ, onlarissa.gr, cretapost.gr, thessnews. gr
Μεγάλη ένταση έξω από το υπουργείο Εσωτερικών με τους εργαζόμενους της ΠΟΕ-ΟΤΑ να πετούν σκουπίδια και να τραβούν με δύναμη τα συρματοπλέγματα μπροστά από την είσοδο, ενώ έβαλαν και φωτιά.
Η ένταση συνεχίστηκε και στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου στη συνέχεια, επιτέθηκαν φραστικά και πέταξαν καφέδες στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη.
Στη συνέχεια, οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ χτυπούσαν με δύναμη τα κατεβασμένα ρολά του υπουργείου ωστόσο απωθήθηκαν από τους άνδρες της Αστυνομίας και συνέχισαν την πορεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις