Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

54 πλειστηριασμοί την Τετάρτη 21 Ιουνίου στην Αττική και λήξη της ψευτο-αποχής του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου. Θα πλειστηριάζονται πλέον τα ΠΑΝΤΑ και με τη βούλα! Όλοι στον Αγώνα!

Με 54 πλειστηριασμούς στην Αττική συνεχίζεται αυτή την Τετάρτη 21-6-17, η υφαρπαγή της λαϊκής περιουσίας από τους
τραπεζίτες και τα λοιπά κοράκια. Στο σφυρί βγαίνουν κατοικίες και άλλα περιουσιακά στοιχεία συμπολιτών μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η προκλητικότατη ηγεσία των συμβολαιογράφων κήρυξε το τέλος της ψευτο-αποχής (που υποτίθεται ότι πραγματοποιούσαν για κάποιους από τους πλειστηριασμούς).
Τώρα πλέον όλη η περιουσία του ελληνικού λαού θα εκποιείται αδιακρίτως και με τη βούλα του συμβολαιογραφικού συλλόγου.
Συγκεκριμένα 20 πλειστηριασμοί είναι προγραμματισμένοι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 5 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου. 2 στο Ειρηνοδικείο Αχαρνών, 1 στο Ειρηνοδικείο Ελευσίνας, 1 στο Ειρηνοδικείο Ιλίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας, 8 στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου, 2 στο Ειρηνοδικείο Λαυρίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα,  1 στο Ειρηνοδικείο Μεγάρων, 1 στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας , 4 στο Ειρηνοδικείο Πειραιά, 1 στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Σαλαμίνας και 1 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο θα δώσει δυναμικό “παρών” όπως 4 χρόνια τώρα στα Ειρηνοδικεία και σας καλεί να ενισχύσετε αυτόν τον μεγάλο αγώνα αντίστασης.
Το ραντεβού είναι σταθερό κάθε Τετάρτη 4-5μμ στα Ειρηνοδικεία της χώρας.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις