Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

AIΣΧΟΣ: Οι φτωχοί δεν πρέπει να έχουν δωρεάν ρεύμα γιατί θα ...ζητήσουν και άλλοι

Το Ποτάμι έχει αξίες...Με ένα φοβερό επιχείρημα ως άλλη Αντουανέττα η Κ. Μάρκου, βουλευτής του Ποταμιού εξέφρασε την αντίθεσή της στην βασική θέση
του ΣΥΡΙΖΑ για δωρεάν ηλεκτροδότηση 300.000 σπιτιών απόρων συμπολιτών μας.


Η Κατερίνα Μάρκου δήλωσε πως όσοι περισσότεροι ηλεκτροδοτηθούν τόσοι περίσσοτεροι θα ζητήσουν να ηλεκτροδοτηθούν δωρεάν και αύριο χαρακτηρίζοντας κάπως ξεπερασμένη την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ! Άρα γιατί να λυθεί ένα πρόβλημα που αφήνει χιλιάδες ανθρώπους στο σκοτάδι αν είναι …..και άλλοι να ζηλέψουν και να ζητήσουν και αυτοί δωρεάν ρεύμα;
Συγκεκριμένα η Κ. Μάρκου στα πλαίσια της ομιλίας της στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων του Πρωθυπουργού δήλωσε: «…πώς μπορεί να διαφωνήσει κανείς επί της αρχής σε ορισμένα πράγματα όπως δωρεάν ρεύμα για 300.000 νοικοκυριά. Γιατί όχι για όσους δεν πληρώνουν, δηλαδή 600.000. Σίγουρα θα βρεθούν κι άλλοι εδώ μέσα να πουν 900.000, ή και 1.000.000.
Μπορεί να διαφωνήσει κανείς;
Υπάρχει κανείς μας που μπορεί να είναι εναντίον;

Φαντάζομαι πως όχι.

Αυτό που θέλω να πω, όμως είναι ότι δυστυχώς, όσους περισσότερους δωρεάν ηλεκτροδοτήσουμε σήμερα, τόσο περισσότεροι θα είναι αυτοί που θα έχουν ανάγκη αύριο. Φέρνω αυτό το παράδειγμα από το “πρόγραμμα” της κυβέρνησης γιατί διαθέτει αυτή τη χαρακτηριστική, επιτρέψτε μου να πω, κάπως ξεπερασμένη εκ της πραγματικής εμπειρίας φιλοσοφία, που κόντρα στο ρεύμα της πλειοψηφίας στη Βουλή, εγώ θα πω ότι είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου».
Με λίγα λόγια η κ. Μάρκου τονίζοντας τις φιλάνθρωπες αξίες του κόμματος της προτείνει στους εξαθλιωμένους συμπολίτες μας να πεθάνουν από το κρύο και αντί για ψωμί να φάνε...παντεσπάνι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ!














ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις