Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Οι ΗΠΑ πρέπει να εξετάσουν τα μυστικά όπλα της B. Κορέας πριν από την επίθεση.

Μια επίθεση εναντίον της Βόρειας Κορέας είναι επικείμενη. Όπως σημείωσα το περασμένο Σαββατοκύριακο, όλα τα κομμάτια είναι στη θέση τους.
Αλλά ίσως να θέλουμε να είμαστε λίγο λιγότερο επιθετικοί με τη Βόρεια Κορέα, επειδή θα μπορούσαμε να υποτιμήσουμε σε μεγάλο βαθμό τη δύναμη μιας χώρας, που δεν έχει άλλη βιομηχανία ,εκτός από την κατασκευή καταστροφικών όπλων.
Η απειλή της Βόρειας Κορέας.
Οι αναγνώστες ίσως αναρωτιούνται γιατί εγώ αναδεικνύω την ιστορία του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Το μάθημα από την ιστορία είναι απλό . Ένας αντίπαλος μπορεί να έχει άγνωστα αλλά θανατηφόρα όπλα.
Η Βόρεια Κορέα είναι ένα τέτοιο έθνος και η Κίνα και η Ρωσία ήταν οι ευεργέτες τους στην ανάπτυξη ενός τέτοιου σούπερ όπλου, ένα ΕΜΠ.
Οι εξειδικευμένοι χάκερ υπολογιστών, όπως αυτοί από τη Βόρεια Κορέα, έχουν τώρα τη δυνατότητα να παράγουν μια τέτοια επίδραση στο ηλεκτρικό δίκτυο μας, χτυπώντας ταυτόχρονα στο ηλεκτρικό μας δίκτυο και, στην πραγματικότητα, δημιουργώντας μια τοπική επίθεση EMP. Το αποτέλεσμα θα ήταν σχεδόν εξίσου καταστροφικό, όσον αφορά τις επιπτώσεις μιας τέτοιας επίθεσης στις τοπικές επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, ειδικά για τους παρόχους των οντοτήτων ρεύματος και νερού.
Ορισμένες πηγές εμπιστευτικών πληροφοριών κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει ένας σημαντικός κίνδυνος για την Αμερική από τους βόρειους κορεάτες χάκερ, πολύ πέρα ​​από τη διακοπή των ταινιών και των εταιρικών λογαριασμών που έχουν χάσει.
Έχω μάθει ότι οι εξειδικευμένοι χάκερ υπολογιστών, όπως αυτοί από τη Βόρειο Κορέα, έχουν τη δυνατότητα να παράγουν ένα φαινόμενο EMP στο ηλεκτρικό μας δίκτυο, χτυπώντας ταυτόχρονα στο ηλεκτρικό μας δίκτυο και, στην πραγματικότητα, δημιουργώντας μια τοπική EMP επίθεση. Το αποτέλεσμα θα ήταν σχεδόν εξίσου καταστροφικό όσον αφορά τις επιπτώσεις μιας τέτοιας επίθεσης στις τοπικές επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, ειδικά για τους παρόχους των οντοτήτων ρεύματος και νερού.
Κάποιος πρέπει να θυμηθεί ότι η Βόρεια Κορέα είναι μια πληρεξούσια κατάσταση της Κίνας. Και η Κίνα προετοιμάζεται για πόλεμο εναντίον των ΗΠΑ στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Η Βόρεια Κορέα ενδέχεται να ξεκινήσει τα πρώτα βλήματα του 3ου παγκοσμίου πολέμου.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΕ COMMON SENSE SHOW : corfiatiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις