Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Τραγωδία στον Σχοινιά – Δύο νεκροί από πτώση ελικοπτέρου - ΦΩΤΟ - BIΝΤΕΟ

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πτώση ενός ψεκαστικού ελικοπτέρου το πρωί της Παρασκευής στον υδροβιότοπο της περιοχής του Σχοινιά.

Το ελικόπτερο που είχε μισθωθεί από την αντιπεριφέρεια Αττικής και πραγματοποιούσε ψεκασμούς κατέπεσε, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στον υδροβιότοπο, παρασέρνοντας μαζί του σύμφωνα με πληροφορίες, παρέσυρε κατά την πτώση του καλώδια της ΔΕΗ.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής οι οποίες έσπευσαν στο σημείο, πραγματοποιώντας επιχείρηση απεγκλωβισμού για τους τρεις επιβαίνοντες. Ο πρώτος από αυτούς απεγκλωβίστηκε σώος, ελαφρά τραυματίας, ωστόσο οι άλλοι χειριστές απεγκλωβίστηκαν από τα συντρίμμια χωρίς τις αισθήσεις τους, όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Οι σοροί των δύο άτυχων ανδρών απεγκλωβίστηκαν από τους πυροσβέστες και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ. Ο τρίτος επιβάτης, είναι τραυματισμένος, αλλά εκτός κινδύνου. Πρόκειται για έναν φοιτητή που έκανε την πρακτική του.
Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Πέτρος Φιλίππου μιλώντας στον Realfm 97,8 είπε ότι όταν τελείωσε ο αεροψεκασμός ο χειριστής πήρε μαζί του στο ελικόπτερο τους δυο πολίτες για να πετάξουν πάνω από την περιοχή. Το ελικόπτερο όμως χτύπησε στα σύρματα και κατέπεσε.
Αυτός ήταν ο υπάλληλος ασφαλείας που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο ελικόπτερο
Ο Χριστόφορος Αλέξανδρος Βουλγαρέλης επέβαινε στο ψεκαστικό ελικόπτερο που κατέπεσε το πρωί στον Σχοινιά και είναι ο ένας από τους δύο νεκρούς της μοιραίας πτήσης.
Εργαζόταν ως υπάλληλος ασφαλείας στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά ενώ συγκλονίζει το γεγονός ότι λίγο πριν από την πτώση του ελικοπτέρου είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό του στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο κατέγραφε την μοιραία πτήση.
Δεκάδες είναι τα μηνύματα στον λογαριασμό του στο facebook από φίλους και γνωστούς οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό γεγονός και εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του.
Αυτός ήταν ο άτυχος χειριστής που έχασε τη ζωή του μετά την πτώση του ελικοπτέρου
Σοκ έχει προκαλέσει η τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής, με την πτώση ενός ψεκαστικού ελικοπτέρου στον υδροβιότοπο της περιοχής του Σχοινιά.
Το ελικόπτερο που είχε μισθωθεί από την αντιπεριφέρεια Αττικής και πραγματοποιούσε ψεκασμούς κατέπεσε, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στον υδροβιότοπο, παρασέρνοντας μαζί του σύμφωνα με πληροφορίες, παρέσυρε κατά την πτώση του καλώδια της ΔΕΗ.
Από τη μοιραία πτώση έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, ενώ ο τρίτος τραυματίστηκε ελαφρά.
Ο χειριστής του ελικοπτέρου Δημήτρης Πρέντζας, που απεγκλωβίστηκε νεκρός, ήταν συνταξιούχος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, με δική του εταιρία με ελικόπτερα, με έδρα τον Πειραιά.
Στο φως ήρθε και ένα βίντεο από το nafpaktianews, από παλαιότερους αεροψεκασμούς που είχε πραγματοποιήσει ο Δημήτρης Πρέντζας στη Ναυπακτία.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις