Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Συμπλοκές Γερμανών τουριστών στη Μαγιόρκα λόγω...ποδοσφαιρικών διαφορών - BINTEO - ΦΩΤΟ

Σε πεδίο μάχης μετέτρεψαν το κέντρο της Μαγιόρκα Γερμανοί τουρίστες που ταξίδεψαν στην ισπανική πόλη για διακοπές και ήρθαν στα χέρια λόγω ποδοσφαιρικών διαφορών.

Το περιστατικό κατεγράφη σε ερασιτεχνικό βίντεο και ξεκινά δείχνοντας δύο ομάδες χούλιγκαν, τη μία απέναντι στην άλλη, να ανταλλάσσουν ορισμένα «γαλλικά» έξω από ένα μπαρ. Αιφνιδιαστικά, ένας άνδρας με λευκό t-shirt επιτίθεται σε έναν από την αντίπαλη «ομάδα» και τότε η κατάσταση ξεφεύγει.
Κάποιος προσπαθεί να «απαντήσει» με εναέριο χτύπημα, αλλά πέφτει κάτω και οι αντίπαλοι χούλιγκαν σπεύδουν να του επιτεθούν, ενώ είναι πεσμένος στον δρόμο. Επικρατεί, πλέον, πανικός, με κλοτσιές, μπουνιές και ορισμένους να πέφτουν χτυπημένοι στο οδόστρωμα. Το βίντεο τελειώνει με τους χούλιγκαν των δύο ομάδων να απομακρύνονται εν μέσω αντεγκλήσεων.
Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η μάχη στους δρόμους της Μαγιόρκα έγινε ανάμεσα σε οπαδούς των Ντόρτμουντ και Σάλκε με τους τελευταίους να... συνεπικουρούνται από οπαδούς της Ομπερχάουζεν.
Ως γνωστόν, Ντόρτμουντ και Σάλκε θεωρούνται «αιώνιοι εχθροί» στο γερμανικό ποδόσφαιρο και το ντέρμπι τους στην κοιλάδα του Ρουρ πάντα έχει ισχυρή αστυνομική παρουσία.
ΠΗΓΗ: Dailymail
Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις