Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Λονδίνο: Έλληνας τραυματίας μέσα στην παμπ (βίντεο)

Ένας Έλληνας βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης στην παμπ και τραυματίστηκε από την επίθεση. Το συγκλονιστικό βίντεο που ακούγεται ο Έλληνας. 

Ένας αιμόφυρτος άνδρας πεσμένος στο πάτωμα της παμπ, όπου έγινε η επίθεση δέχεται την περίθαλψη όσων βρίσκονται γύρω του, ενώ επικρατεί χάος.


Ο άνδρας φαίνεται να έχει καλυφθεί από αίμα, ενώ ένα δεύτερο άτομο που μάλλον ήταν αστυνομικός, του σκεπάζει τις πληγές.

Στο βίντεο φαίνεται ένας αστυνομικός μέσα στο χάος που φωνάζει στον κόσμο να πάει προς τα πάνω, απομακρύνοντας το πανικόβλητο πλήθος από το σημείο της επίθεσης.

Τα αίματα είναι παντού πάνω στο παντελόνι του, ενώ κουνά τα χέρια του, σαν να μιλά με αυτούς που προσπαθούν να τον βοηθήσουν.

Ο κόσμος κρύβεται κάτω από τα τραπέζια.

Ο απολογισμός της επίθεσης, μέχρι στιγμής είναι επτά νεκροί και σχεδόν 50 τραυματίες.

Σχεδόν στο 26ό δευτερόλεπτο του βίντεο ακούγεται ένας Έλληνας, να φωνάζει:

«Έχει αστυνομία κοντά, κάποιος με χτύπησε κι έχω ματώσει. Είμαι με γιατρούς, είμαι εντάξει».
παμπ - Λονδίνο - τρομοκράτες - αίματα
Αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης στο εστιατόριο είπε ότι είδε μία ομάδα ανδρών να εισβάλλει με μαχαίρια στο χώρο. Όπως δήλωσε στη Sun, είδε τον άνδρα από πίσω του να δέχεται μαχαιριά, ενώ η μπλούζα του ήταν γεμάτη με αίματα.
«Ο κόσμος έριχνε καρέκλες και γυαλιά έξω και νόμιζα ότι ήταν καβγάς», περιέγραψε τη σκηνή του τρόμου ο ίδιος και συμπλήρωσε: «μετά συνειδητοποίησα ότι ήταν κάτι παραπάνω από αυτό, ο κόσμος έτρεχε. Το επόμενο πράγμα που ξέρω είναι ότι ήταν έξω από το εστιατόριο και ο κόσμος φώναζε πως έχουν μαχαίρια».
Όπως είπε, οι άνθρωποι πήγαν κατευθείαν να περιθάλψουν τις πληγές των τραυματιών.
Η κατάσταση του τραυματία είναι άγνωστη.
Ένα άλλο ζευγάρι αυτοπτών μαρτύρων περιέγραψε πως υπήρχαν παντού αίματα. Είπαν ότι τρία άτομα μπήκαν στο εστιατόριο και μαχαίρωναν τον κόσμο στο πρόσωπο και το στομάχι.
«Ακούσαμε πολύ θόρυβο και κρυφτήκαμε κάτω από το τραπέζι», είπε ο άνδρας.
παμπ - Λονδίνο - τρομοκράτες - αίματα
Άλλοι μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν έναν περαστικό να δέχεται πυροβολισμό στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Άλλοι ότι άκουσαν πυροβολισμούς.
Η Αστυνομία παρέμεινε στο σημείο όλη τη νύχτα για να εξασφαλίσει τον κόσμο που βρισκόταν εκεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις