Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Οκτώ Γερμανικές εταιρείες θέλουν να επενδύσουν σε ΑΠΕ στην Ελλάδα

Το ενδιαφέρον οκτώ γερμανικών εταιριών για επενδύσεις και συνεργασίες στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ελλάδα γνωστοποίησε το ελληνογερμανικό εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο.

Οι εταιρίες αυτές θα συμμετάσχουν σε επιχειρηματική αποστολή στην Ελλάδα και σε ημερίδα με θέμα «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Ενσωμάτωση στο Δίκτυο της Ελλάδας», που θα
πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη 20 Ιουνίου. Σημειώνεται ότι την ημερίδα διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας που αναλαμβάνει το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας.

Στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης, εξειδικευμένοι Έλληνες και Γερμανοί εισηγητές θα αναλύσουν το θεσμικό πλαίσιο για επενδύσεις στις ΑΠΕ, καθώς και τις δυνατότητες εφαρμογής και τις προοπτικές χρήσης νέων τεχνολογιών στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι της αγοράς με εξειδίκευση στον τομέα των ΑΠΕ, καθώς και παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και της πολιτικής.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις