Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ Το «χαλαρό» δείπνο του Ομπάμα με τον Τριντό -Τους αποθέωσε ο κόσμος έξω από το εστιατόριο [εικόνες & βίντεο]

Ο ένας είναι πρωθυπουργός του Καναδά, ο άλλος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. Κι όμως, αν υποτεθεί ότι κάποιος δεν τους γνωρίζει,
βλέποντας τη φωτογραφία του Μπαράκ Ομπάμα με τον Τζάστιν Τριντό θα μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν δύο φίλοι που δειπνούν.

Οι δυο τους φαίνονται αρκετά χαλαροί στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στο Twitter και οι δύο πλευρές, στο δείπνο τους σε εστιατόριο του Μόντρεαλ. Αμφότεροι έχουν σηκωμένα τα μανίκια από το πουκάμισό τους και συζητούν, για τους νέους ηγέτες όπως είπαν.

Ο Ομπάμα βρέθηκε στο Μόντρεαλ για μία ομιλία και στη συνέχεια δείπνησε με τον Καναδό πρωθυπουργό. «Συζήτησαν την κοινή δέσμευσή τους για τη δημιουργία της νέας γενιάς ηγετών», ανέφερε το tweet του Obama Foundation για τη συνάντηση. «Πώς θα κάνουμε τους νεαρούς ηγέτες να αναλάβουν δράση στις κοινότητές τους;», έγραψε ο Τριντό, ευχαριστώντας τον Ομπάμα για την επίσκεψη.







Εξω από το εστιατόριο, ήταν εμφανές ότι κάποιο σημαντικό πρόσωπο βρισκόταν εκεί, καθώς ακριβώς μπροστά είχαν παρκάρει αρκετά SUV και βρίσκονταν οι άνδρες της ασφάλειας του Ομπάμα.







Σύμφωνα με την Global News, κόσμος περίμενε για ώρα τους δύο τους να βγουν και όταν ο Ομπάμα και ο Τριντό έκαναν την εμφάνισή τους στην πόρτα του εστιατορίου, τους αποθέωσαν, κάτι που έκανε τον Καναδό να χαμογελάσει πλατιά, ενώ ο Αμερικανός σήκωσε το χέρι του και τους χαιρέτισε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις